|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
15 | 50.00% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
11 | 36.67% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
4 | 13.33% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Podoba mi się. Cóż chyba każdy z nas wie jakie jest tego wszytskiego zakończenie.
Jest dobrze napisane. Nie ma (chyba) literówek, błędów widocznych również. Mam nadizeję że tego Fs nie porzucisz... Tylko nie wyśrodkowuj tekstu bo mi się źle czyta Narazie ocena: 8/10 xD
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bardzo łądnie napisane i mimo iż wiem jak się zakończy to jestem ciekawa jak to przedstawisz. Czekam na następne odcinki z niecierpliwościa.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Kiedy powiedziałeś "ja też robię fs katastroficzne, o tragedii która miała miejsce niedawno", powiedziałem sobie w duchu: "Oby nie o WTC, bo to zbyt poważny temat dla Vigga". Ba, uważam, że żaden user tego forum nie posiada takiego talentu by dobrze przedstawić tą tragedię. Zawodowi pisarze mają z tym kłopoty...Ech...mówię, jestem na nie.
Poza tym dużo błędów...np "arab" z małej litery... PS. I mówiłeś, że to FS już od dwóch miesięcy przygotowujesz. Ale nie postarałeś się o zdjęcia. Przede wszystkim samolot i biuro w WTC. Okna nie te, zwykle w biurach jest biała, a nie czerwona farba...itd. A wierz mi, dodatków (np. okna, o których mówiłem) które tu są potrzebne jest dużo. Poszukaj. FS o takiej tematyce musi być idealne w każdym względzie, a nie mocno średnie... Ostatnio edytowane przez Puvix'L : 22.01.2006 - 18:45 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
interpretacja dobra, ale wykonanie fatalnie. nie lubie fs wzorowanych, a w przypadku twojego chyba wiadomy jest koniec i watpie aby to fs mialo duzo odcinkow. coz, zobaczymy, ocenimy.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
A mnie się bardzo podoba!To znaczy...Faktycznie jednak źle się czyta...No i te pomieszczenia na zdjęciach są jakieś takie biednawe.Mam nadzieję,że FS nie będzie się ciągnęło jak flaki z olejem.Osobiście pochwalam pomysł.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie wyśrodkowuj tekstu i nie pisz enterów po każdym zdaniu, doprawdy bardzo niewygodnie się to czyta.
Nie sądzę, by ci się udało dobrze przedstawić tę smutną katastrofę. Narazie wszystko wydaje sie takie mdłe. Zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam. |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Nie wiem dlaczego, ale się pogubiłam. Nie rozumiem, o co chodzi z tym chłopakiem Lidii. No cóż, ale pewnie mój mózg zamarzł. Okna w samolocie, aż mnie odrzuciły. Dlaczego niekiedy jest spacja przed znakiem zapytania lub przecinkiem? Ale ok nie będę krytykować, bo sama nie wiele wiem. Zobaczę następny odcinek.
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
Pomysł mi się jak najbardziej podoba, ale to rzeczywiście trudne opisać to wydarzenie. Tak myślałam, że właśnie o tym będziesz pisać.
Po pierwsze, trochę źle czyta mi się przez to, że tekst jest wyśrodkowany- nie mogę się skupić. Zdarzają się literówki i drobne błędy typu właśnie "Arab" z małej litery. Nie wiem dokładnie, jak wyglądały wnętrza WTC, więc nie oceniam podobieństwa, antomiast ten pokój na pierwszych dwóch zdjęciacjh niezbyt mi się podoba, ale on raczej nie podlega ocenie. Według mnie tekst jest dobry, ale niczym mnie nie powalił. Teraz nie oceniam, zobaczę, co zrobisz z tym dalej. Pozdrawiam
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Fs takie sobie. Tekst prosty, zdjęcia takie sobie. Ogólnie za pierwszy odcinek dam 7/10
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Mi Fs bardzo się podoba. Wybrał sobie ciekawy temat i teraz jestem ciekawa jak wybrnie z tego zadania. Ale wierzę, ze sobie poradzi. Ja akurat nie mam się do czego przyczepić. "Araba" z małej litery mogę przeżyć
. Czekam z niecierpliwością na dalszą część.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|