Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Poradniki - Różne

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.01.2006, 17:49   #1
ALEXANDER
Guest

Domyślnie

nie znam angielskiego , wyskakuje mi takie coś "The month of birth you entered is not valid." proszę o pomoc.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.01.2006, 18:25   #2
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Em, ja z lekką pomocą słownika przetłumaczyłam to tak: Podany miesiąc urodzin jest nieważny . Dziwne.

stare 22.01.2006, 19:54   #3
UnknowN
Guest

Domyślnie

To oznacza, że podałeś złą datę urodzenias, np. nieistniejącą, albo nie masz 13 lat...
Uczcie się dzieci języków obcych... (Tak zawsze mówi moja mama ;p)
UN

Ostatnio edytowane przez UnknowN : 05.02.2006 - 20:24

stare 24.01.2006, 09:21   #4
ALEXANDER
Guest

Domyślnie

Udało mi się zarejestrować , ale gdy próbóję sciągnąć jakiś domej pojawia się coś takiego :
You must be product registered with The Sims 2 to access this feature

You are not product-registered for The Sims 2 and are not allowed to access the feature you requested. To become product-registered you must register your base game or any of its expansion packs. Find out how to register your product(s).

To return to TheSims2.com homepage, click here.

- - -
Official Sims2 Development Blooper
This Sim has found a novel way to determine whether or not the fridge light stays on once the door is closed.

stare 24.01.2006, 11:06   #5
Caro'tka
Guest

Domyślnie

bUUUU Ja się chce zarejestrowac a nie moge, czy to tylko na chwile? probowalam 100 razy! i nic!
[IMG]http://i1.************/minksy.jpg[/IMG]
Dupa, Jasiu...
Ta strona rejestracyjna angielska nie wchodzi... GRRRRRRRRRR

A to jest ten tekst po angielsku przetlumaczony przez moj bardzo madry tlumacz, na polski buahahhaa bardzo madry...

Ty musi być produkt zarejestrowany z Sim 2 by uzyskać dostęp do tej cechy

Nie jesteś produktem zarejestrowany dla Sim 2 i nie masz pozwolenie by uzyskać dostęp do cechy, której poprosiłeś. By stać się produktem zarejestrowany musisz zarejestrować twoją bazową {podłą} grę albo jakiekolwiek z jego pakunków rozszerzenia się. Dowiedz się jak zarejestrować twój produkt (s)<http://thesims2.ea.com/help/detail.php?help_id=93>.

By wrócić do strony macierzystej TheSims2.com , klikać tutaj <http://thesims2.ea.com/>.

- - -
Oficjalna Sims2 Rozwoju Gafa
Ten Sim znalazł nowy sposób by zdecydować się czy tak czy nie lodówka lekkie {jasne} pobyty na raz drzwiach jest zamknięta.

Ostatnio edytowane przez Caro'tka : 24.01.2006 - 11:18

stare 24.01.2006, 12:41   #6
UnknowN
Guest

Domyślnie

ALEXANDER: Nie zarejestrowałeś gry, a zarejestrowałeś się na serwerze. Tzn. masz konto na EA, a nie masz zarejestrowanej gry. Nie wiem jak ty to zrobiłeś... . Spróbuj jeszcze raz 1 sposobem

Caro94: Do tego trzeba mnieć połączenie z netem, a ty go w danym momęcie nie miałaś. Może przerwa w dostawach internetu?? Może twoja neostrada się zablokowała? A może była awaria na serwerze po stronie EA?? Nie wiem. Ale spróbuj jeszcze raz, np. dzisiaj i teraz. Tylko sprawdź, czy masz internet w tej chwili.
UN
ps. Nie tłumaczcie przy użyciu tłumaczy, bo to żenujące... Albo przynajmniej przeczytajcie, a nie bezmyślnie wklejacie. Ja nie umiecie czegoś przetłumaczyć dajcie to po angielsku i poczekajcie, aż ktoś kto zna języki obce przemieni to na polaka. Inaczej to nie ma sensu, tak jak twoje tłumaczenie, caro94.

Ostatnio edytowane przez UnknowN : 24.01.2006 - 12:43

stare 05.02.2006, 20:16   #7
warmat
Guest

Mad Problem

ja nie moge sie zarejestrowac... Rejestruje sie i nic na koncu pisze cos w stylu: Nie mozesz sie zarejestrowac twoj kod aktywacyjny jest jush uywany... Chociaz go nikomu nie podawalem...

stare 10.02.2006, 11:04   #8
Estera
Guest

Domyślnie Buuuuuuu!

Jak szukałam w Program Files, EAGames to nie było tego<znalazłam póżniej w moich dokumentach>, a jak znalazłam EA Games, znalazłam The Sims 2 i otwieram to i nic nie ma Czy ktoś wie co się dzieje???

stare 08.03.2006, 10:22   #9
Velderel
Guest

Domyślnie hmm...

biore PC & Mac bo nic innego niema :/ daje thesims 2 nighlife , next zakladam sobie konto bla bla bla wpisuje kod z malychliter potem z duzych I PISZE .. ze uzywany

Ostatnio edytowane przez Velderel : 08.03.2006 - 10:24

stare 01.06.2006, 09:08   #10
Caesum
Administrator

Reputacja: 102
Domyślnie

Piszę we wszystkich znikniętych tematach żeby inni mogli je łatwo znaleźć
Caesum jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania