|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Sypialnia pierwsza klasa
) no i ladny stoliczek z obrusikiem )) Na zewnatrz taki standardowy, ale w takich sie najlepiej mieszka
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
...domek fajny, 8/10.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
sliczny *__*
prosty,i to jest najwazniejsze ;> sypielnia jest najladniejsza, cuuuuudne jest lozko,powiedz,skad je masz,musze je miec *__* tak romantycznie ;D 7/10 ;] |
|
|
#5 |
|
Reputacja: 12
|
śliiiiiiczny domek. Najbardziej podoba mi się sypialnia(fajne łóżko, też mam takie xD) 10/10
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Wyrko mam stad ale ono jest niebieskie.Tylki kurka nie pamietam skad mam recolor zeby bylo bezowe.Chyba ze sie automatycznie w grze pojawia.. |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bardzo ładny domek. Praktycznie to nie mam zastrzeżeń. Zwykły, normalny. Bez żadnych udziwnień. Mogę spokojnie dać 10/10
. Powiedz mi jeszcze skąd masz te świetne rolety, które są w sypialni? Pozdrawiam |
|
|
#8 |
|
Guest
|
sliczny. taki przytulny i swojski. jedyne, co mi sie nie podoba, to lazienka. 9/10 ^^
ps. udostepnisz go jakos? ^^ |
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 13
|
Domek świetny^^
Tylko lodówka tak jakoś "odstaje" od reszty. Poza tym, super :] Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
NINKAAA92 zauważyłam, że wszystkich pytasz się czy da swój dom do ściągnięcia bo aż w 14/17 twoich ocen pytasz się o to(jaka ja dokładna)... nie to żebym się czepiała bo mi to w ogóle nie przeszkadza ale dziwie się po co ci tyle domków...
Wracając do oceny. Domek podoba mi się jest przytulny, czuć ten rodzinny klimacik. Nie jest to mój styl ale liczy się wykonanie które mi się spodobało |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|