|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
15 | 50.00% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
11 | 36.67% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
4 | 13.33% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
A więc:
Wyśrodkowany tekst - skoro tak źle wam się czyta, nastepny ocinek będzie już normalnie napisany ![]() Okna w samolotach - tak , tak podczas robienia zdjęć zauważyłem, że o tym zapomniałem PS. Puvix'L to co zbierałem przez dwa miesiące to szczegółowe informacje co działo się podczas tych zamachów. Ale zmienie je jak najbardziej. Odcinków będzie sporawo, poniewaz jest dużo bohaterów.Dojdą jeszcze bohaterowie Wieży Południowej, i pozostałych samolotów. Odpuściłęm sobie atak na Pentagon , będzie o nim mowa , ale nie będzie on przedstawiony. Nastepny odcinek dziś lub jutro ! |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Odważny temat i jestem bardzo ciekawy jak sobie z nim poradzisz. Pierwszy odcinek może nie jest super interesujący, ale z oceną wstrzymam się jeszcze na jakiś czas.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Obiecaj, ze je dokonczysz, a nie przerwiesz w trakcie
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Jak na razie to nie bardzo mi się podoba.
Temat odwarzny, ale sposób pisania... Jakoś tak 'biednie' (?) Przeczytam kolejny odcinek i mam nadzieję, że będzie lepszy... |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
hmmm... odważny jesteś, skoro miałeś odwagę napisać o tak delikatnym temacie.. życzę Ci powodzenia, i mam nadzieję, że następny odcinek szybko się pojawi
FS mi się podoba :* Martencja |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Odcinek nie pojawił się w przyszłym tygodniu z powodu katastrofy w Katowcahc, już była jedna tragedia więc nie chciałem wam przypominać o tej dając kolejny odcinek.
teraz tez niezbyt chętnie podchodze do pisania tego odcinka, ale pojawi się on na początku przyszłego tygodnia. Prawdopodobnie będzie to środa. |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|