|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Jak na razie mi się podoba ;>
A nawet jak będzie podobne do Przyjaciół, to się nie obrażę, bo uwielbiałam ten serial. Ale tak poważnie, to zaczynam się bać. Odcinki pisane przez kosa, który ma głupawkę, ło matko!, wtedy się chyba utopię w morzu skojarzeń xD Ja wiem, że jestem dziwna, wiem to dobrze, ale muszę powiedzieć że po przeczytaniu tego: Cytat:
Błagam, nie komentujcie, jestem chora, mam gorączkę i to mnie tłumaczy. Buźka! :> |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
No jakby to powiedzieć ... Całkiem ok. Kilka braków kropek itp.Widać,że masz pomysł ,ale zobaczymy co z tego wyniknie.Ogólnie nie w mojim stylu,ale innym może się podobać.Ocenie po 2-3 odcinku.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ponieważ, jak girl_nr_6, nigdy nie oglądałam 'Przyjaciół'- całość przypomina mi raczej początek jakiegoś reality show w rodzaju Wielki Brat Patrzy.
Wstęp jak wstęp. Tekst napisany słabo, ale ciekawam, co będzie dalej. Zajrzę na pewno.
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Hehe można to nazwać przedstawieniem postaci w inny sposób. Zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Narazie moge ocenic zdjecia - bardzo ladna jakosc!
I nazwisko Colgate , calkiem pasujace nazwisko dla sima dentysty ![]() EDIT: czolowka genialna )
Ostatnio edytowane przez konwallia : 27.01.2006 - 14:52 |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ale fajne. W sumie jest to przedstawienie postaci, ale takie mi się pdodoba. Za to ci dam 8/10, znalazłam kilka literówek no i eee, brak znaków interpuncyjnych.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
ciekawy tytul, banalny, ale przyciaga. tekst calkiem fajny, doscy malo bledow, uczepie sie jedynie zdjec bo sa nie za ciekawe. czekam na dalsze odcinki, zapowiada sie bardzo ciekawie.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Fs bardzo mi się podoba. Napisane lekkim żartem. W momencie wejścia do domu kosiarza myślałam że to przerodzi się w horror ale widać masz inne plany. Czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek. Daj go jak najszybciej, mało jest śmiesznych fs.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Haha nikt z Was nie ogladal "Przyjaciol"??!!?? Swietny serial! Jezeli to fs bedzie takie odlotowe jak autentyczny film, to juz Ci moge wystawic 10/10.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|