|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 50.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
11 | 36.67% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 13.33% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
hmmm... odważny jesteś, skoro miałeś odwagę napisać o tak delikatnym temacie.. życzę Ci powodzenia, i mam nadzieję, że następny odcinek szybko się pojawi
![]() FS mi się podoba :* Martencja |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Odcinek nie pojawił się w przyszłym tygodniu z powodu katastrofy w Katowcahc, już była jedna tragedia więc nie chciałem wam przypominać o tej dając kolejny odcinek.
teraz tez niezbyt chętnie podchodze do pisania tego odcinka, ale pojawi się on na początku przyszłego tygodnia. Prawdopodobnie będzie to środa. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
<słodki podmuch wiatru... szelest skrzydeł poruszanych siłą majestatycznej Orlicy wznoszącej się w podniebnym tańcu... Ptak wylądował i skierował swój poważny i niezbadany wzrok na Aojdę...>
nie mam zwyczaju odzywać się na tym forum , ni nawet czytać czegokolwiek. ale trafiłam tu wielkim przypadkiem. Viggo... błagam... nie bądź amerykaninem i nie zrób z Arabów stereotypowych terrorystów. jestem na tym punkcie wyczulona i nie chcę, by propagowane było przekonanie, iż wszyscy Arabowie to terroryści, tudzież USA jest niewinnym i niczym komukolwieg wadzącym krajem. że Arab to ten zły a Amerykanin to dobry bohater niczym z filmu. bo tak nie jest. mam nadzieję, że spróbujesz trochę pochylić się nad tym tematem z tej perspektywy. z perspektywy właśnie Arabów. co do doboru tematu... nie popieram brania ciężkich tematów przez osoby niedoświadczone (czytaj nie wykształcone w tym kierunku i nie mające podstaw). z drugiej strony... jeśli faktycznie zbierałeś długo materiały...ufam iż potrafisz na to spojrzeć obiektywnie. jeśli tak, to popieram. bo popieram pisanie opowiadań związanych z faktami historycznymi (jak na przykład moja nieszczęsna Semita, którą pisałam na podstawie mojej znajomości kultury Kemet <która poniekąd tamtymi czasy nikłą była a teraz większą jest... chociaż by z powodu, że oczy me własne same ujrzały dorobek tejże kultury...ale to dygresja...> , czy ostatni pomysł krążący wokoł napisania biografii Władysława III Warneńczyka z "odrobinką" mojej inwencji). pisz, zobaczym co z tego wyniknie, aczkolwiek obawiam się, że nie będzie to coś, co pragnę zobaczyć, gdyż biorąc pod uwagę poprzednie prace, lubisz Amerykę, jej kulturę, jej przewidywalność. pozdrawiam i apeluję o obiektywność, Solituda Aquila Ardens (Haliaeeta Leucocephala) Ex Exploratione Lupina od niedawna tancerka brzucha |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|