|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Niestety simka numer 3 okazała sie miec twarz rozjechaną przez walec, wiec postanowiłam zrobić kilka ciuchów. Wg. mnie to nie mozna ich zaliczyć ani do kategorii twory ani stwory. Postanowiłamzrobic jeszcze jedna kategorię: potwory
![]() Bluzka z napisami: Przód: ![]() Tył: ![]() Druga bluzka z napsami(strasznie się rozmazało..): Przód: ![]() Tył: ![]() Bluzka z cekinkami(miała byz z ciekinkami, a wyszedł jakis Matrix =P) Przód i tył jest taki sam: ![]() Żółte coś z numerkiem: Przód: ![]() Tył: ![]() Kiecka: Przód i tył taki sam: ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza simka nie za bardzo przypadła mi do gustu
![]() Ale druga...za to jest ładniutka ![]() ZAPRASZAM DO SKOMENTOWANIA MOICH NAJNOWSZYCH CIUCHÓW ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Kolejna porcja moich tworów
![]() Na początek bluzka. Przód: ![]() Tył: ![]() Simki: Dorosła Twarz: ![]() Cała sylwetka: ![]() A tutaj moje wyobrażenie Danusi Jurandówny z Krzyżaków ![]() ![]() Twarz: ![]() Cała: (sukienka najlepsza jaką znalazłam, żadna inna nie pasowała) ![]() Komentujcie ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna jest ta pierwsza..i fajnie jak by zrobiła jakąś nie realistyczną..
A te linki to sa do ściągnięcia simek?? Acha i ten "MAtrix " Jak ty to nazwałaś nie jest zły ;D |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Te kolczyki są śliczne
![]() Skąd je wzielaś? Ja mam tylko ten do wargi ;( A Simki naturalnie ściagam ![]() Są dobre, nawet bardzo. Ta 1 ładniejsza ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Z pierwszej strony : oba zestawy sa sliczniuchne
![]() Ostatnio edytowane przez CoRnEliA :) : 01.02.2006 - 18:49 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No, no, no! Simka cud, miód, malina! Ubranka również niczego sobie!
Simka: 1000000000000000:10 Ubranka: powiedzmy, że...no...8,5:10 ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No, no nie wiedziałam, że ta simka się aż tak spodoba
![]() ![]() Cornelia: Nowięc czka są z: Simka nr 1- maxisowskie, simka nr 2- http://seomi.zzo.net/ A ta co pozowała do ubranek to nie pamiętam ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ludziska dajcie wszystkie stronki z których ściągacie meshe i fryzury pliska ubrania też mogą byc bo w googleach nic nie moge znalezc!!!!!
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
czy oswiecisz mnie i powiesz z jakiej strony sciagnelas spodnie 1 simki??
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|