|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Prosie:
Message: Object reference not set to an instance of an object. SimPE Version: Default (0.52.2170.26328). Exception Stack: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimPe.Plugin.Gmdc.GmdcLink.Flatten() at SimPe.Plugin.Gmdc.AbstractGmdcImporter.ChangeGmdc( ImportedGroups grps, ImportedBones bns) at SimPe.Plugin.Gmdc.AbstractGmdcImporter.Process(Str eam input, GeometryDataContainer gmdc, Boolean animationonly) at SimPe.Plugin.fGeometryDataContainer.StartImport(Op enFileDialog ofd, GeometryDataContainer gmdc, String defext, ElementSorting sorting, Boolean animationonly) at SimPe.Plugin.fGeometryDataContainer.button1_Click( Object sender, EventArgs e) Source: simpe.gmdc.exporter.base Execution Stack: at SimPe.Plugin.Gmdc.GmdcLink.Flatten() at SimPe.Plugin.Gmdc.AbstractGmdcImporter.ChangeGmdc( ImportedGroups grps, ImportedBones bns) at SimPe.Plugin.Gmdc.AbstractGmdcImporter.Process(Str eam input, GeometryDataContainer gmdc, Boolean animationonly) at SimPe.Plugin.fGeometryDataContainer.StartImport(Op enFileDialog ofd, GeometryDataContainer gmdc, String defext, ElementSorting sorting, Boolean animationonly) at SimPe.Plugin.fGeometryDataContainer.button1_Click( Object sender, EventArgs e) Nie wiem co źle robie. Bawię się szachownicą. Aha, i nie działam w MilkShaperze, tylko w innym programie... UN |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Jeżeli już mowa o zmienianiu kształtu obiektu to czy ktoś wie jak robić meshe (dokladniej ksztalty do ubrań, włosów itd...). Pliska!
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
UN |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Fajnie. Trial mi się wyczerpał, ściągałam już parę razy od nowa - i nic!
Co mam zrobić, żeby znowu móc używać milkszejpa? ;_______; |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Vanil, wszystkie programy typu shareware zostawiają drobne ślady w plikach rejestru, co potem uniemożliwia ponowne wgranie tegoż programu. Musiałabyś go znaleźć i wykasować. Ale powiem, że łatwo nie jest, bowiem takie 'pliczki' potrafią się zapisać pod zupełnie inną i dziwną nazwą. Nie zostaje Tobie nic innego jak użalać się po stracie programu, albo ściągnąć (
) z Internetu za pośrednictwem typu Emule itp.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Vanil napisz do Patrolsa a on przekieruje cie do mnie i ci dam COŚ ;>
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Teraz mam problem z UVMapper
... jakoś z nim mi nie idzie... a co do programu graficznego to mam tylko painta ;( ... a tam są beznadziejne kolory(paint wogóle jest beznadziejny)... czy ma ktoś link z którego mogłabym ściagnąć darmowy fajny program graficzny??Z GÓRY DZIĘKI! Ostatnio edytowane przez foka94 : 06.02.2006 - 10:06 |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Uff...trwało to godzinę (plus troszkę przekleństw i dziesięciokrotne ściąganie SimPe), ale zrobiłam xDD. Tylko że ja ściągnelam UVmapper proffesional czy cos, a tam troszke sie opcje roznily...sciagnelam UVmapper classic xd.
W kazdym razie, poradnik jest swietny ;>. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Witam
Pobawiłam się w stworzenie tego stołu i wszystko grało aż nadszedł czas na End !! - i kapa :con: Teraz dajesz File---Save As,podązasz do folderu DOWNLOADS w moich dokumentach i zapisujesz obiekt.- I tak zrobiłam Teraz przechodzisz do Menu - Extras i wybierasz Run Sims 2 - No właśnie gdzie to u licha jest??????????Czy może mi ktoś pomóc? Czy to znajduje się w SimPe?
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Jak zrobić żeby wersja trial programu dłużej działała?To jest proste. Wystarczy przestawić datę w komputerze na wcześniejszą. I program powinien znowu działać
Ja tak robiłam jak już widziałam że sie kończy wersja trial- przestawiałam datę. To wszystko:-D Pozdrowionka
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|