|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
mi jeszcze nigdy po randce marzeń, facet nie przyniósł tego typu prezentu... za to przyniósł bukiet pełen róż z karteczką-wiadomością ;]
EDIT: Już mi parę razy sim przyniósł jakiś obiekt xP np. akwarium albo teleskop ![]()
sygnatura wkrótce [?] Ostatnio edytowane przez Sweetie : 13.02.2006 - 19:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mi też nigdy nie zdarzyła się rzecz większego kalibru niż właśnie bukiet róż z karteczką ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hehe, "romans między nami rozkwitł niczym najpiękniejszy
kwiat, obraz twój mi w sercu utkwił i przysłania cały świat". Faktycznie bardzo romantyczne ![]() Co do tematu, facio mi kiedyś przyniósł telewizor plazmowy, innym razem rzeżbe, a znów kiedy indziej dywan "wspomnienie" ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mi też przynoszą same duże bukiety, ale pamiętam, że ostatnio w którymś domku, chyba linci było takie maciupkie zdjęcia w rameczce.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Heh. To jest chyba normalne w TS2: NŻ. U mnie w grze za randkę marzeń mój sim/moja simka dostaje bukiet róż, ale od czasu do czasu, np. teleskop, kuchenkę, karaoke, itp.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ja dostalam fortepian i butelke wina "
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
A mi przyniosą rzeźby. I jeszcze przyniósł mi ten samochodzik zdalnie sterowany (ah! Jakie romantyczne) ale kartek i bukietów dostaję mase!!! Az nie mam co z tym robić.
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Kuchenki, telewizory, radia, konsole DJ'a. Pełno tego. Zrobiłem sobie kiedyś taką simkę co ze "wszystkimi i wszędzie" <lol> Musiałem dobudować piwnicę, żeby było gdzie trzymać róże <lol> Cała piwnica bukietów, musicie kiedyś spróbować
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|