Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Poradniki > Programy do The Sims 2

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.02.2006, 16:22   #1
UnknowN
Guest

Domyślnie

Cytat:

Jeżeli już mowa o zmienianiu kształtu obiektu to czy ktoś wie jak robić meshe (dokladniej ksztalty do ubrań, włosów itd...). Pliska!
Ekhm... Patrz wyżej. A różnica polega tylko na tym, że zamiast Object Workshop otwierasz Skin Workshop. Co za trudność...
UN
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.02.2006, 22:36   #2
Vanillienné
Guest

Domyślnie

Fajnie. Trial mi się wyczerpał, ściągałam już parę razy od nowa - i nic!
Co mam zrobić, żeby znowu móc używać milkszejpa? ;_______;
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.02.2006, 10:52   #3
Nereide
Guest

Domyślnie

Vanil, wszystkie programy typu shareware zostawiają drobne ślady w plikach rejestru, co potem uniemożliwia ponowne wgranie tegoż programu. Musiałabyś go znaleźć i wykasować. Ale powiem, że łatwo nie jest, bowiem takie 'pliczki' potrafią się zapisać pod zupełnie inną i dziwną nazwą. Nie zostaje Tobie nic innego jak użalać się po stracie programu, albo ściągnąć () z Internetu za pośrednictwem typu Emule itp.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.02.2006, 11:13   #4
Cherished
Guest

Domyślnie

Vanil napisz do Patrolsa a on przekieruje cie do mnie i ci dam COŚ ;>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.02.2006, 10:27   #5
foka94
Guest

Question UVMapper

Teraz mam problem z UVMapper ... jakoś z nim mi nie idzie... a co do programu graficznego to mam tylko painta ;( ... a tam są beznadziejne kolory(paint wogóle jest beznadziejny)... czy ma ktoś link z którego mogłabym ściagnąć darmowy fajny program graficzny??

Z GÓRY DZIĘKI!

Ostatnio edytowane przez foka94 : 06.02.2006 - 10:06
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2006, 18:02   #6
wildthing
Guest

Domyślnie

Uff...trwało to godzinę (plus troszkę przekleństw i dziesięciokrotne ściąganie SimPe), ale zrobiłam xDD. Tylko że ja ściągnelam UVmapper proffesional czy cos, a tam troszke sie opcje roznily...sciagnelam UVmapper classic xd.
W kazdym razie, poradnik jest swietny ;>.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2006, 22:40   #7
Cherished
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Sjózi
Uff...trwało to godzinę (plus troszkę przekleństw i dziesięciokrotne ściąganie SimPe), ale zrobiłam xDD. Tylko że ja ściągnelam UVmapper proffesional czy cos, a tam troszke sie opcje roznily...sciagnelam UVmapper classic xd.
W kazdym razie, poradnik jest swietny ;>.
No ba xD
Wkoncu tłumaczony przez miszcza.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2006, 19:21   #8
wildthing
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cherished
No ba xD
Wkoncu tłumaczony przez miszcza.
a dupny, bo sie okazalo, ze zamiast ksztaltu ten cholerny stolik zmienil tylko kolor XD. pewno cos pochrzanilam xd
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.08.2006, 18:11   #9
Samb@
Guest

Domyślnie

Witam
Pobawiłam się w stworzenie tego stołu i wszystko grało aż nadszedł czas na End !! - i kapa :con:

Teraz dajesz File---Save As,podązasz do folderu DOWNLOADS w moich dokumentach i zapisujesz obiekt.- I tak zrobiłam

Teraz przechodzisz do Menu - Extras i wybierasz Run Sims 2 - No właśnie gdzie to u licha jest??????????Czy może mi ktoś pomóc? Czy to znajduje się w SimPe?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.08.2006, 13:49   #10
maciek1024
Guest

Domyślnie

Wcale nie musisz dawać Run Sims2, bo to jest tylko włączenie The Sims 2. Możesz zamknąć SimPE po zapisaniu . A dlaczego niema to nie wiem.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania