|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja miałam dużo pierwszych randek i wszystkie conajmniej na stopniu świetnym a pewnej nocy wszyscy się wkurzyli
Najpierw jeden mi przyniósł wieżę poitem inny kuczenke od jeszcze innego dostałam pianino i każdy po kolei widział prezety od poprzednich rano mój kosz na śmieci "się rozwalił" a gazety nie było ![]() Jeszcze jedno możez dostawac także kartki miłosne i kartki od wrogów a także darmowe kupony na jedzenie do restauracji
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
No fajnie! Mi nic nie przynoszą!!! :con: jestem nowym posiadaczem NŻ i nie odkryłem tajników. Możecie powiedziec jak sie robi zeby dostac?? Wiem te randki itp. ale nic nie dostala moja simka, nie raz dostala Dina Kaliente bukiet roz od Mortimera ale pozatym nic sie nie stalo :1smutny:
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja dostałem raz taką elektryczną maszyne do grania, a tak to pełno kwiatów i kartek
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 12
|
Mi nigdy sim nie przyniósł żadnego prezentu oprócz róż i liścików. Za to mojej siorze przyniósł dywan tak jak już napisała Agusia.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 15
|
Mi przyniósł dywanik łazienkowy
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
YeAh wczoraj grałam sobie moim wampirkiem Liliana Przyjemniak i zaprosilam na randkę innego wampira i mieli ze sobą randkę marzeń. Najpierw moja simka dostała bukiet róż a po paru godzinach dostała kuchenke ^^
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Heh u mnie nic oprocz kwiatow nie przynosza, a jak jakis podarunek to tez rosliny(tyle ze w doniczce). NŻ mam juz dlugo ale jeszcze nie spotkalam sie z niczym innym niz kwiaty
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mnie same kwiaty przynoszą... ;( jak to się robi ,żeby przynosili jakieś sprzęty?
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Dzięki ,spróbuje...może w końcu ktoś się odważy dać mi fortepian??!!
Czyli musi być kilka rantek marzeń z tym samy facetem ,żeby dał jakiś sprzęt...zaraz sobie kogoś upatrzę! Wyruszam do klubu!!
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
A mi nie on przyszedł z workiem tylko simka którą moja simka znała tylko z widzenia.I zostawiła teleskop(ten droższy). A jeśli chodzi po randce to mi tylko kwiaty albo tylko jeden z liścikiem.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|