|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Każdego śmieszy coś innego : P Więc jakby mnie coś nie śmieszyło to bym tego dalej nie czytał
![]() I mówiłem na początku, że fabuły głównej nie ma. Odcinków będzie 9: przedstawienie postaci, jeden zwykły dzień, 6 odcinków - każdy o innej osobie i zakończenie. Więc jest to poprostu opowieść o ich życiu - a nie jakieś zagadkowe fs, w którym musi o coś dokładnie chodzić, musi mieć jakiś główny wątek. Edit: Ale Issa napisała, że fabuła żadna ;p Ostatnio edytowane przez koslawy : 04.02.2006 - 09:59 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Kos, ani ja, ani Issa nie powiedziałyśmy, ze doszukujemy sie rewelacyjnej, wciągającej fabuły. Czytam z czystej ciekawości, aby sprawdizć, czy chociaż tych paskudnych błędów się pozbędziesz ;)
Szacuneczek. |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Fabuła to niekoniecznie ciąg zdarzeń przyczynowo-skutkowych z wątkiem głównym i pomniejszymi- nie o to mi chodziło, Koslawy. Ja po prostu nie dostrzegłam w tym odcinku ŻADNEJ treści, żadnej. To po prostu (w moich subiektywnych oczach, naturalnie) zlepek nie mających sensu zdarzeń, ułożony w sposób równie mało sensowny.
Cytat:
Ten odcinek przeczytałam, bo po pierwszym czułam się zaintrygowana ciagiem dalszym. A skoro przeczytałam- pozwoliłam sobie skomentować. To chyba nie błąd? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Skoro poszukujesz prawdziwej sztuki polecem lekturę "Listów do Manuela" zamiast "A takiego wała". To FS nie jest napewno gorsze od np popularnego "BR". Ani kilku innych. Warsztat może odrobinę gorszy od Amnezji, ale nie na tyle by ubliżać autorowi. Ostatnio edytowane przez Margierytka : 09.02.2006 - 20:00 |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|