|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ? | |||
super Fs- ocena 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
81 | 60.00% |
dość fajne FS- ocena 4 |
27 | 20.00% |
takie sobie Fs- ocena 3 |
13 | 9.63% |
nie zbyt udane FS- 2 |
5 | 3.70% |
okropne FS- 1 |
9 | 6.67% |
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Na początku spodziewałam się, że fabuła potoczy się nieco inaczej, ale jestem mile rozczarowana. xP
Jest kilka literówek i widać, że w każdym odcinku nie możesz się powstrzymać od zrobienia kilka dodatkowych zdjęć, które nie mają nic wspólnego z fabułą (aby zaszpanować) np. w odc 2 ten ElektroPląs, czy jak mu tam było, ale to jest zaleta. Nadaje klimat opowieści. ![]() Ostatnio edytowane przez Niusiek : 01.02.2006 - 12:58 |
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajny odcinek.
![]() Zdjęcia może nie zachwycają, ale są w porządku. Zastrzeżenia mam do powtórzeń. W pewnym momencie zaczęło powtarzać się słowo "sklep" i "domu", a także inne słowa często się powtarzają. I to "klik! klik!" przy waleniu w drzwi jest dziwne- klikać można myszką. ![]() I oczywiście są drobne problemy z interpunkcją i literówki. ![]() Ale robi sie coraz ciekawiej i czekam na ciąg dalszy. ![]() Ocenię po kolejnym odcinku. Pozdrawiam.
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
I to "klik! klik!" przy waleniu w drzwi jest dziwne- klikać można myszką.
![]() girl_nr_6 wydaje mi sie ze to nie jest pukanie do drzwi tylko zamykanie drzwi na klucz , drzwi sa pokazane od strony uwiezionego wiec mi sie wydaje ze tu chodzi ze oni go zamykaja na klucz w tym pokoju a po za tym to na nastepnym zdjeciu jest napisane " juz siedzi zamkniety w pokoju " jako wypowiedz tego jednego z 2 chlopakow , ale to tylko moje zdanie ![]() a korzystajac z okazji ze tu jestem , odcinek rzeczywiscie fajny podoba mi sie aczkolwiek troche podobny do BR bo tu tez np. wystepuje mafia ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ale mimo wszystko "klik" kojarzy mi się z klikaniem myszką. Ja do zamykania drzwi kluczem użyłabym raczej "zgrzyt! zgrzyt!", ale nie znaczy to, ze inni też tak mają robić. ![]() EDIT: Odgłos zamykanych drzwi to "trzask!". Albo "Łup!" I to pojedynczy dźwięk. ![]()
Ostatnio edytowane przez Isi : 04.02.2006 - 11:34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
To "klik" miało byc zamykaniem drzwi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Super komix:] Podoba mi się bardzo:* Nie mam zastrzeżeń
![]() Pozdrowienia. |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Bardzo mi się spodobal odcinek, akcja fajnie się potoczyła i jest coraz ciekawiej.
![]() Wreszcie Twoje fs nie przypomina mi innego. ![]() Zastrzeżenia mam tylko do błędów interpunkcyjnych czy literówek, których jest dość dużo. Teksty postaci podobają mi się (z niektórymi wyjątkami), fabuła jest ciekawa. W sondzie oceniam na 4 gwiazdki- jest fajne, podoba mi sie, ale są niedociągnięcia. Czekam na kolejny odcinek. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Super, super, super ! To chyba jedno z najfajniejszych fotostory jakie czytałam ! Główna bohaterka przypomina mi charakterem moją przyjaciółkę Patrycję ...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|