|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wybieg dla modelek:
Pomysł super, ale mogłaś sie trochę bardziej postarać. No i dac większe zdjęcia. Ogólnie nie jest źle, ale popracuj jeszcze nad nim. Ocena: 6,5/10 Domek: Na wstępie minus za to, że zdjęcia były robione w nocy i to przy zgaszonych światłach. Jak na ultra clean, to szczerze mówiąc, średnio, widziałam lepsze robione bez dodatków. Bryła nawet, nawet (sama nie robie lepszych a się wymądrzam ![]() ![]() Ocena: 7/10 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wybieg:
Pomysł bardzo fajny, wykonanie też niezłe. Szkoda, że zdjęcia takie malutkie. 7/10 - za super pomysł Domek: Mało widac tak po ciemku. Ale z tego co widzę to jest bez dodatków. Ładny, ale korytarz i łazienka pustawe. 7/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie 2 domek jest lepszy, ale pare rzeczy mi sie nie podoba,a mianowicie:
-Okna(nie podobają mi sie i moim zdaniem nie nadają sie do wykorzystania jako okna do całego domu, tylko jako okna np: na poddasze, ale to w końcu tylko moje zdanie ![]() - Zielono łózko w sypialni ![]() - W tym domu jest strasznie ciemno!!! - co do ogrodu nie podoba mi sie w nim sdzawka...jest strasznie sztuczna i taka.. taka... KWADRATOW przez te proste brzegi, lepiej byś zrobiła gdybyś je troszke poszarpała... Ogólnie nie jest źle ale moja ocena nadal jest taka jak w 1 domku czyli...5/10 :con: Ostatnio edytowane przez Calintz : 05.02.2006 - 19:29 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze jest ciemno.
![]() Po drugie sadzawka przed domem jest "kwadratowa". Wygląda jak basen. Z zewnątrz dom prezentuje sie dosyć dobrze, z tym że w jednym miejscu jest za dużo okien obok siebie. ![]() Salon mi się nie podoba, a konkretnie jego kolor- ostra czerwień. Kuchnia, jadalnia i łazienka w porządku, pokoik dla dziecka jest trochę pustawy. Dziwne są huśtawki obokobok basenyu, i to w takiej ilości. Ale uważam, że ten domek jest lepszy niż poprzedni. ![]() Za całośc daję 6,5/10. ![]() Pozdrawiam
#5 |
Guest
|
![]()
Domek 1.
Dobry pomysł lecz gorsze wykonanie. Jadalnia mała i kuchenka w niej stoi ![]() 6/10 Domek2. Owiele lepszy. Mogłabyś dać zdjęcia ranem a nie nocą ale dobra ![]() Ten domek ogólnie mi się podoba 9/10 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Domek nr 1 - Oryginalny pomysł z wykonaniem deko gorzej...
Domek Nr 2 - IMO gorszy. Kolorystyka jest do kitu. Co prawda ciemno że oko wykol... Ale widać że sypialnia lekko skopana - zieleń nawet po ciemku się żre z czerwoną pościelą. Najładniejsza jest... klatka schodowa. Akurat te okna w pokoju dziecięcym to też nietrafiony pomysł... No nie wiem. Ja bym to jeszcze dopieściła. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Z wybiegem swietny pomysl, tylko wykonanie wyszlo pstrokate
![]() Jesli chodzi o 2 domek, to szkoda ze zdjecia sa takie ciemne, ale na szczescie i tak widac ze salon (aczkolwiek w czerwieni) i jadalnia wyszly ci przytulniaste. W kuchni masz pomieszanie styli - drewno na podlodze i na scianie + bialy marmur na szafkach. Zmienilabym wobec tego albo szafki na drewniane, albo sciany i podloge na kafelkowe. Sypialnia nie podoba mi sie z 2 powodow: primo, panuje w niej chaos i balagan, secundo, lozko i posciel daja po oczach, a jednoczesnie ta zielen i czerwien niemilosiernie sie gryza. W takiej sytuacji, pochwale cie tylko za przytulna jadalnie. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No więc mi osobiście 2 domek bardziej przypadł do gustu. Zdjęcia są o wiele lepsze od poprzednich. Oby tak dlaej
![]() Ostatnio edytowane przez saya : 04.03.2006 - 12:06 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie no ostatecznie może być jak na początek
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|