![]() |
#221 |
Guest
|
![]()
A ja sie przyzwyczaiłem ze budynki w the sims 2 robione przez maxis'a to cienkie bolki, a tu!!!!
TO BEDZIE NAJLEPSZA CZESC SIMÓW!!!!!!!!!!!! JUP JUP!!!! Witajcie fani simów ! Co to jest? Jakiś H-Mail? Co się stało, gdzie jest Tim? Mam nadzieję, że tak nie myślicie. To ja Hunter, wróciłem aby powiedzieć wam trochę na temat dodatku Własny Biznes, szczególnie o nowych możliwościach budowania w dodatku. Każdy uwielbia tryb budowania! Po pierwsze : markizy. Teraz są w grze! Zobacz na zdjęcie poniżej, które pokazuje naszego nowoczesnego markiza w akcji. Możesz zbudować je na budynku lub jako samodzielne konstrukcje (jak wieżyczki). Najlepszą rzeczą jest to, że możesz zbudować je w wielu kształtach. Do wyboru są nowoczesne, tradycyjne oraz firmowe rodzaje markiz. Nowoczesne markizy: Następnie : windy! Powinniście już wiedzieć jakie one będą, jednak pozwolę sobie wam to przypomnieć. Do wyboru są dwie windy i dwa typy wejść – drzwi oraz połączenie za pomocą szybu. Oczywiście simy będą mogły zatrzymać windę na dowolnym piętrze podczas przejazdu jeśli zajdzie taka potrzeba. Wyjścia z windy będą rozmiarów 2x3. Wyjścia będą mogły być ustawione w każdym kierunku, niezależnie od kierunku wyjścia na niższym piętrze. Windy mają także fajny „bonus”, który od czasu do czasu wyśle sima w miejsce w którym sim uzupełni paski potrzeb. Chcesz trochę niżej ? Oczywiście także będzie taka możliwość. Na poniższym screenie zobaczycie jak winda będzie wyglądać od środka! Wnętrze windy: Trzecia możliwość : pół-piętra! Miałem nadzieję, że nadejdzie w końcu taka chwila. Osobiście zawsze frustrowało mnie to, że wszędzie podłoga była płaska. W rzeczywistym świecie większość miejsc publicznych widzimy wystające miejsca w podłodze, które mają na celu zaprzestanie monotonnego wyglądu pomieszczenia. Dzięki temu narzędziu możecie bez żadnych sztuczek wybudować podwyższone miejsca w środku budynku (wcześniej było to możliwe za pomocą triku opisywanego w poradniku na simpassion.pl). To narzędzie nie spowoduje utworzenia nowego pomieszczenia, lecz dodanie kolejnego poziomu podłogi, więc może być używane na przykład do wystaw. Jestem pewien, że znajdziecie jakieś ciekawe zastosowania tej opcji. Na screenie poniżej możecie zobaczyć przykładowe zastosowanie pół-pięter Pół-piętra w kawiarni: Pół-piętra w domu: W końcu, nowe dachy! Dodaliśmy kopuły, stożki oraz ośmiokąty, które pozwolą wam budować jeszcze ładniejsze domy. Tak jak przy normalnych dachach, po prostu zaznacz miejsce gdzie dach ma się zaczynać, a następnie przeciągnij narzędzie w miejsce, gdzie chcesz go zakończyć. Poniżej zdjęcie domu, które pokazuje przykładowe wykorzystanie kombinacji dachów dostępnych w dodatku. Młyn, który widzicie z tyłu jest nową dekoracja w otoczeniu. Nowe dachy: Nie najgorszy zasób przyborów. To świetny zestaw dla każdego budowniczego. Nasz zespół patrzy w przyszłość szukając realistycznych, eleganckich lub śmiesznych rzeczy, które będą dodane do gry. -Hunter http://www.simpassion.pl/ PS: To co tu zobaczyliście już wkrótce będzie dostępne w sklepach. Narazie! |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Guest
|
![]()
Nie widzilam tu tego więc to pisze w najnowszej CM (cybermycha) jest troszke o dodatku "Wlasny biznes" np pisze tam;
-11 stycznia w warszawskim klubie Foksal odbyła się prezentacja tego dadatku -Bedzie można założyc firme na trzy sposoby: sklep detaliczny(branża dowolna) salony i agencje (fryzjer lub dziennikarz...) przedsiembiorstwo inwestycyjne (czerpiemy korzysci z automatów do gry lub wynajmu parkingu) -Wybur branży jest nieograniczony -W budynkach będą windy -Podloga nie musi byc na tym samym poziomie.Moze roznic sie wysokoscią -Gracz bedzie mógl nie tylko kontrolować pojedynczy sklep albo agencje ale i tworzyc korporacje i siecie handlowe. -Poziom cen towarowych ustalamy za poocą jednego klikniecie -Można też prowadzić czarne interesy Jesili to bylo to I`m sorry! |
![]() |
![]() |
#223 | ||
Guest
|
![]()
Super, brakowało mi parkingów
![]() Ech moje pszepuszczenia sie spełniły, nie bedzie mozna wybrac np. 3$ tylko 2,5 $ ;( --------- http://www.eagames.pl/products.view.asp?id=8014 Pisze ze data premiery 03.03 ![]() Ciekawe infa http://www.simpassion.pl/ (Od kiedy thesims.pl jest gigantem?) Polecam: http://www.sims.pl/ bło cha cha ![]() I torche off topa: Ma sie pojawic .... zresztą Cytat:
Mają sie pojawic nowe Mini dodatki: rozszerzeń: The Sims 2: Family Fun - premiera 26 kwietnia 2006 The Sims 2: Glamour - premiera 21 czerwca 2006 ------------- W sieci nic nowego nie widze, ale na forum było cos o the sims 3, pamiętam ze skopałem to a to potwierdzenie: Cytat:
Ostatnio edytowane przez zab : 07.02.2006 - 12:32 |
||
![]() |
![]() |
#224 |
Guest
|
![]()
Ja mam kilka pytań i prosze o odpowiedź:
1) Czy bedzie jakaś nowa aspiracja, cos jak "Zostanie Biznesmenem"? 2) Czy bedzie mozna tworzyc Hiperkmarkety? 3) Czy wy tak jak ja nie możecie sie już doczekac tego dodatku ;D? |
![]() |
![]() |
#225 | |||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez berata : 06.02.2006 - 22:29 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie (jesli juz takie było to sorki) czy bedzie mozna sprzedawac wlasne namalowane obrazy??
|
![]() |
![]() |
#228 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#229 |
Guest
|
![]()
Tak mozna załozyc, chyba ze zrezygnują z tej opcji, prawie w 99% bedzie mozna włąsne obrazy wystawiac...
Pokazują to filmiki... |
![]() |
![]() |
#230 |
Guest
|
![]()
Zobaczcie na licznik na tej stronie ---> http://sims2net.gamingsource.net/v2/index.php
Za 18 dni ? Czyli 28 lutego ! Hurra !!! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|