|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
hej , hej !! widze ze nie wszystkim podoba sie to fotostory ale zdecydowana wiekszosc głosow jest za i ja tez !! chociaz to dopiero drugi odcinek :] mam nadzieje ze wytrwasz do końca i że nie bedziemy musieli czekać zbyt długo na kolejne odcinki . myślę też że następne komenty będę mogła załączać jakoś normalnie bez fatal errorów i tak dalej . tak więc mi się podobało i tak trzymać(nie puszczać )
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... nie wiem sama co o tym myśleć. Tak szczerze to nie przepadam za komiksami (są oczywiście wyjątki, ale pomińmy szczegóły), bo wydają mi się głupie. Tak samo tutaj. Niektóre dialogi naprawdę nie mają sensu. Głupio też było jak uchwyciłaś ten moment kiedy dmucha świeczki i dorasta, bo to dziwnie wygląda jak ni z gruchy, ni z pietruchy ma inny kostium i w ogóle. Narazie nic się nie dzieje, więc nie mam co oceniać. Jeszcze mam pewne 'ale' jeżeli chodzi o grafikę. To wszystko jest takie rozmazane i niestaranne (mówię tu o fryzurach i srojach), należałoby to zmienić w opcjach grafiki. No cóż, to tyle. Pozdrawiam!
![]()
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Całkiem, całkiem powiem nawet że super dam ci nawyższa ocenke w sondzie. Dopatrzyłam sie tego że to fotostory jak głosi początek ale to komiks....
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 13
|
![]()
Tak podam kilka informacji. 3 odcinek dam jak bede miec czas (mimo iz jest prawie skonczomy...). Wiem, ze grafika jest slaba i mnie tez to denerwuje. Ale jak dobrze pojdzie to bede miec laptop lub chociaz nowy komputer wiec mam nadzieje ze was zaskocze super grafika za pare odcinkow
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przeczytałam oby dwa odcinki... narazie to fs jest mętne jak flaki z olejem, ale myślę że nabierze tempa. Pozdro, narazie daję 4/10 na zachęte.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmmm., więc niektóre dymki bez ładu i składu co dezorientuje. Jak dla mnie to to FS jeszcze nie ma fabuły. Oklepane urodzinki, wyjazd. Może wymyslusz cos zaskakującego.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|