Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.02.2006, 12:33   #1
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał girlie94
Mi się bardzo podoba, dasz do ściągnięcia?
Postaram sie za chwilkę dac Dziekuje za miłe ocenki
Edit: Hmm..moze byc mały problem Jak próbuje spakowac domek to pokazuje mi sie komunikat: Działanie zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta. spróbuje jeszcze później, moze mi sie uda

Ostatnio edytowane przez riannon : 14.02.2006 - 13:05

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.02.2006, 12:56   #2
Mateo
Guest

Domyślnie .

mnie się osobiście podoba, a nawet bardzo, tylko te dziwne łoże w sypialni mi nie pasuje.

stare 14.02.2006, 12:59   #3
Rivendell
Guest

Domyślnie

Dom jest ciekawy i pomysłowy. Nie podoba mi się ta pusta przestrzeń między dachem(mam nadzieję, że wiesz o co chodziNie pasują mi też zasłony w salonie.
Wszystkie pomieszczenia są urządzone w ciepłych, brązowych kolorach, przez co wygladają na przytulne. Wielki + za schody. Skąd je masz?
Ocenka to 8,5/10
Ps Wreszcie doczekałam się twojego architektonicznego dzieła

stare 14.02.2006, 13:07   #4
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał *Domc!@*
Dom jest ciekawy i pomysłowy. Nie podoba mi się ta pusta przestrzeń między dachem(mam nadzieję, że wiesz o co chodziNie pasują mi też zasłony w salonie.
Wszystkie pomieszczenia są urządzone w ciepłych, brązowych kolorach, przez co wygladają na przytulne. Wielki + za schody. Skąd je masz?
Ocenka to 8,5/10
Ps Wreszcie doczekałam się twojego architektonicznego dzieła
Co do przestrzeni to wiem o co chodzi a schody mam z modthesims, jak mi zacznie działac to podam Ci dokładny link.
Edit: http://www.modthesims2.com/showthrea...ghlight=stairs --proszę bardzo

Ostatnio edytowane przez riannon : 14.02.2006 - 13:24

stare 14.02.2006, 13:28   #5
nossace

Reputacja: 10
Domyślnie

nie wchodzą mi zdjęcia! Daj je na http://www.imageshack.us/index.php

last summer you asked me if i loved you enough to give up writing.

now i can finally call myself a poet.

nossace jest offline  
stare 14.02.2006, 14:35   #6
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lincia Vampircia
nie wchodzą mi zdjęcia! Daj je na http://www.imageshack.us/index.php
Chyba juz powinny działać...

stare 14.02.2006, 15:54   #7
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Fajny ten domek. Calutki brązowy i przytulny...chociaż bez takiej ilości brązowego też może być przytulny. Ale mały? On ma w sumie trzy kondygnacje! Małe to mogą być moje domki - zazwyczaj robie parterowe, bo nie chce mi się pilnować, co który sim gdzie robi, czy już skończył itd. Ale ten twój mi się podoba.

stare 14.02.2006, 17:50   #8
konwallia
Guest

Domyślnie

Bryla, nic ciekawego, ale ten srodek... full wypas. Przytulnie, ze az sie mieszkac chce . Wspaniale dobralas tapetki i podlogi, szczegolnie w salonie. Fajna kuchnia i jadalia. No i nawet lazienka bez standardowych plytek wyszla genialnie. Aaa, i jeszcze uklon w strone jeziorka.

stare 16.02.2006, 11:11   #9
Orzech
Guest

Domyślnie

Bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba ^^. To jest szekszi i kul. Mam zastrzeżenia trochę do bryły, ale kuchnia bije wszystko!
Pozdrawiam Orzech, który wrócił z zakupów i go plecy bolą ;/

stare 27.02.2006, 17:05   #10
Choco
Guest

Domyślnie

Bez obrazy, ale stara bryła o wiele bardziej mi się podobała. Wnętrze nawet spox chociaż mam do niektórych rzeczy zasterzenia np. gabinet ze schodami. Wiadomo, że jak się daje schody to zostaje dziura, ale widocznie ty sobie o tym zapomniałaś. Bo gdzyby cos akiego było w realu człowiek zabiłby się gdyby chciał się gnać po jakąś rzecz na biórku. Niezbyt miłe xP Zauważyłam też że w niektórych miejscach w domu albo ci się wyczerpały pomysły albo fundusze, bo pokoje są niedopracowane, czyli międzyinnymi puste. Ogólnie dom mi się podoba, fajny styl i paleta barw. Jest dobrze

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania