|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: Hmm..moze byc mały problem ![]() Ostatnio edytowane przez riannon : 14.02.2006 - 13:05 |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
mnie się osobiście podoba, a nawet bardzo, tylko te dziwne łoże w sypialni mi nie pasuje.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dom jest ciekawy i pomysłowy. Nie podoba mi się ta pusta przestrzeń między dachem(mam nadzieję, że wiesz o co chodzi
![]() Wszystkie pomieszczenia są urządzone w ciepłych, brązowych kolorach, przez co wygladają na przytulne. Wielki + za schody. Skąd je masz? Ocenka to 8,5/10 Ps Wreszcie doczekałam się twojego architektonicznego dzieła ![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Edit: http://www.modthesims2.com/showthrea...ghlight=stairs --proszę bardzo ![]() Ostatnio edytowane przez riannon : 14.02.2006 - 13:24 |
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie wchodzą mi zdjęcia! Daj je na http://www.imageshack.us/index.php
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Fajny ten domek. Calutki brązowy i przytulny...chociaż bez takiej ilości brązowego też może być przytulny. Ale mały? On ma w sumie trzy kondygnacje! Małe to mogą być moje domki - zazwyczaj robie parterowe, bo nie chce mi się pilnować, co który sim gdzie robi, czy już skończył itd.
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryla, nic ciekawego, ale ten srodek... full wypas. Przytulnie, ze az sie mieszkac chce
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba ^^. To jest szekszi i kul. Mam zastrzeżenia trochę do bryły, ale kuchnia bije wszystko!
Pozdrawiam Orzech, który wrócił z zakupów i go plecy bolą ;/ |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bez obrazy, ale stara bryła o wiele bardziej mi się podobała. Wnętrze nawet spox chociaż mam do niektórych rzeczy zasterzenia np. gabinet ze schodami. Wiadomo, że jak się daje schody to zostaje dziura, ale widocznie ty sobie o tym zapomniałaś. Bo gdzyby cos akiego było w realu człowiek zabiłby się gdyby chciał się gnać po jakąś rzecz na biórku. Niezbyt miłe xP Zauważyłam też że w niektórych miejscach w domu albo ci się wyczerpały pomysły albo fundusze, bo pokoje są niedopracowane, czyli międzyinnymi puste. Ogólnie dom mi się podoba, fajny styl i paleta barw. Jest dobrze
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|