Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.02.2006, 16:04   #11
magda_909
Guest

Domyślnie

Jak to napisałam już dzisiaj o jednym domku:
ładniusi, sympatyczne kolorki.
Na pewno jest lepiej niż pierwszy dom Marzycielów
(domy maxisowskie są be, wszystkie, bez wyjątku)
twój b. ładny 9,5/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.02.2006, 16:21   #12
Margierytka
Guest

Domyślnie

Fantastyczna modernizacja. Naprawdę.
Ja z Marzycieli zrobiłam Rzut Oka III czyli jak Ty to nazwałaś paskudną nowoczesną willę. To jest o niebo lepsze. Ciepło, domowo, rodzinnie. Kurczę tylko czemu linka nie widzę?

stare 14.02.2006, 16:32   #13
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Alia
Fantastyczna modernizacja. Naprawdę.
Ja z Marzycieli zrobiłam Rzut Oka III czyli jak Ty to nazwałaś paskudną nowoczesną willę. To jest o niebo lepsze. Ciepło, domowo, rodzinnie. Kurczę tylko czemu linka nie widzę?
Heh...dziękuje za miła ocenkę. A co do linka to jak już napisałam bardzo bym chciała dac, ale jak klikam zeby mi spakowało parcele to pojawia sie komunikat: Działanie zostało zakłocone. aplikacja zostanie zamknięta. I mi wyłącza simsy

stare 14.02.2006, 16:41   #14
Margierytka
Guest

Domyślnie

Choroba co fajniejszy domek na forum to musi być obciążony błędem. NAjpierw chawira Eveline teraz Twoi Marzyciele. Biorę Twoje fotki idę dłubać duplikat.

stare 14.02.2006, 17:50   #15
konwallia
Guest

Domyślnie

Bryla, nic ciekawego, ale ten srodek... full wypas. Przytulnie, ze az sie mieszkac chce . Wspaniale dobralas tapetki i podlogi, szczegolnie w salonie. Fajna kuchnia i jadalia. No i nawet lazienka bez standardowych plytek wyszla genialnie. Aaa, i jeszcze uklon w strone jeziorka.

stare 14.02.2006, 22:20   #16
Numack :)
Guest

Domyślnie

całkiem ciekawy pomysł , wykonanie troszke gorsze<bez urazy> nie podoba mi sie rozmieszczenie przedmiotóww niektórych pomieszczeniach , no alew końcukażdy ma inny gust ,ogólnie fajny domek 8/10 pozdrawiam .To powiedział Numack-znawca mody i architektury

stare 16.02.2006, 11:11   #17
Orzech
Guest

Domyślnie

Bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba ^^. To jest szekszi i kul. Mam zastrzeżenia trochę do bryły, ale kuchnia bije wszystko!
Pozdrawiam Orzech, który wrócił z zakupów i go plecy bolą ;/

stare 16.02.2006, 12:25   #18
Moriquendë
Guest

Domyślnie

Bryła

- Drzwi i okna są strasznie rozmieszczone. Zero ładu i składu.
- Bryła jest lekko niedopracowana i nieprzemyślana. Choćby na najwyższym piętrze, okno wychodzi na ślepą ścianę. Mimo różnych udziwnień, dom od frontu wygląda pusto
- Dom jest zdecydowanie przekolorowany. Wieżyczki, wymyślne dachy. Jakoś to wszystko do siebie nie pasuje.

Wnętrze

+ Od początku sprawia dobre wrażenie. Wszystko zdaje się być w mniej więcej jednym stylu.
+ Meble są ciekawie rozmieszczone. Fajne są miejsce na sztalugę, szachy, albo prysznic.
+ Meble, ściany i podłogi są ze sobą zgrane kolorystycznie, wszystko wygląda ładnie i przytulnie.
+ Wnętrza są jasne i przestronne, a jednocześnie są przytulne.

- Niestety widzę kilka niedopracowań i dziwnych rozwiązań. Jedna ze ścian w salonie i kuchni zieje wręcz pustką, biurko tuż przy otworze w podłodze... Do tego sim nie będzie mógł korzystać z niektóych sprzętów (na przykład z leżaka na frontowym tarasie)

Ogród

+ Muszę ci powiedzieć, że jest nawet ładny. Miejscami troszkę pusty, ale ogólnie jest ok. Ładny staw, zdaje się, że z tyłu jest skalniak, ten zagajniczek z dwoma wierzbami jest śliczny.

- Niestety jest trochę nieprzemyślany. Skalniaka mogłaś dać od frontu, staw od tyłu. Zrobiłabyś jakieś miejsce na grilla, jakiś romantyczny zakątek. A tu nic!
- Twój ogródek po prostu wygląda. Nie spełnia żadnej funkcji. Nie można w nim posiedzieć, poleżeć... A szkoda!

Rozkład wnętrz

+ Wygląda na funkcjonalny. Pomieszczenia mają dosyć ciekawe kształty, jest tak jak być powinno.

- Nie podobają mi się te drabinki. Jest to nietrafiony pomysł. Pomyśl sobie, jak Marlena zajdzie w ciążę, będzie wchodziła do sypialni po DRABINIE? Drabinę do pokoju Szczepana zdecydowanie pochwalam, no ale mimo wszystko...

Razem 5/10

stare 16.02.2006, 13:56   #19
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał BerQ

- Nie podobają mi się te drabinki. Jest to nietrafiony pomysł. Pomyśl sobie, jak Marlena zajdzie w ciążę, będzie wchodziła do sypialni po DRABINIE? Drabinę do pokoju Szczepana zdecydowanie pochwalam, no ale mimo wszystko...
A dzisiaj to Ci się juz "super nudzik" włączył.
Co do mnie - nie chciałabym mieć drabiny do sypialni... Bom leniwa.
Ale simom to raczej nie przeeszkadza. Ciężarówki śmigają po schodach i drabinach jak helikoptery, a po płaskim gorzej człapią.

stare 16.02.2006, 14:02   #20
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał BerQ

Dariusz będzie Marlenę wnosił I to juz niedługo
Albo będzie tkwić całymi dniami na kanapie w salonie

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania