![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Fantastyczna modernizacja.
![]() Ja z Marzycieli zrobiłam Rzut Oka III czyli jak Ty to nazwałaś paskudną nowoczesną willę. To jest o niebo lepsze. Ciepło, domowo, rodzinnie. Kurczę tylko czemu linka nie widzę? |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Choroba co fajniejszy domek na forum to musi być obciążony błędem. NAjpierw chawira Eveline teraz Twoi Marzyciele. Biorę Twoje fotki idę dłubać duplikat.
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bryla, nic ciekawego, ale ten srodek... full wypas. Przytulnie, ze az sie mieszkac chce
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
całkiem ciekawy pomysł , wykonanie troszke gorsze<bez urazy> nie podoba mi sie rozmieszczenie przedmiotóww niektórych pomieszczeniach , no alew końcukażdy ma inny gust ,ogólnie fajny domek 8/10 pozdrawiam .To powiedział Numack-znawca mody i architektury
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bardzo, bardzo, bardzo mi się podoba ^^. To jest szekszi i kul. Mam zastrzeżenia trochę do bryły, ale kuchnia bije wszystko!
Pozdrawiam Orzech, który wrócił z zakupów i go plecy bolą ;/ |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Bryła - Drzwi i okna są strasznie rozmieszczone. Zero ładu i składu. - Bryła jest lekko niedopracowana i nieprzemyślana. Choćby na najwyższym piętrze, okno wychodzi na ślepą ścianę. Mimo różnych udziwnień, dom od frontu wygląda pusto - Dom jest zdecydowanie przekolorowany. Wieżyczki, wymyślne dachy. Jakoś to wszystko do siebie nie pasuje. Wnętrze + Od początku sprawia dobre wrażenie. Wszystko zdaje się być w mniej więcej jednym stylu. + Meble są ciekawie rozmieszczone. Fajne są miejsce na sztalugę, szachy, albo prysznic. + Meble, ściany i podłogi są ze sobą zgrane kolorystycznie, wszystko wygląda ładnie i przytulnie. + Wnętrza są jasne i przestronne, a jednocześnie są przytulne. - Niestety widzę kilka niedopracowań i dziwnych rozwiązań. Jedna ze ścian w salonie i kuchni zieje wręcz pustką, biurko tuż przy otworze w podłodze... Do tego sim nie będzie mógł korzystać z niektóych sprzętów (na przykład z leżaka na frontowym tarasie) Ogród + Muszę ci powiedzieć, że jest nawet ładny. Miejscami troszkę pusty, ale ogólnie jest ok. Ładny staw, zdaje się, że z tyłu jest skalniak, ten zagajniczek z dwoma wierzbami jest śliczny. - Niestety jest trochę nieprzemyślany. Skalniaka mogłaś dać od frontu, staw od tyłu. Zrobiłabyś jakieś miejsce na grilla, jakiś romantyczny zakątek. A tu nic! - Twój ogródek po prostu wygląda. Nie spełnia żadnej funkcji. Nie można w nim posiedzieć, poleżeć... A szkoda! Rozkład wnętrz + Wygląda na funkcjonalny. Pomieszczenia mają dosyć ciekawe kształty, jest tak jak być powinno. - Nie podobają mi się te drabinki. Jest to nietrafiony pomysł. Pomyśl sobie, jak Marlena zajdzie w ciążę, będzie wchodziła do sypialni po DRABINIE? Drabinę do pokoju Szczepana zdecydowanie pochwalam, no ale mimo wszystko... Razem 5/10
|
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do mnie - nie chciałabym mieć drabiny do sypialni... Bom leniwa. Ale simom to raczej nie przeeszkadza. Ciężarówki śmigają po schodach i drabinach jak helikoptery, a po płaskim gorzej człapią. |
|
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dariusz będzie Marlenę wnosił ![]() ![]() Albo będzie tkwić całymi dniami na kanapie w salonie ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|