|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
czy ktos wie dzie jest linkarnia to niech mi powie prosze ;( :1smutny:
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Nie rozumiem po co zaraz "ułomku" przecież nie wszyscy wiedzą gdzie jest linkarnia
Tu ją masz.
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 13
|
Cytat:
Pozdro. EDIT: poza tym, jest na forum opcja SZUKAJ. Zawsze, jeśli będziesz szukał czegoś na naszym forum, korzystaj z niej. Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 16.02.2006 - 21:32 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Uch, brzydki dom <ble> Nie rozumiem po co budowałeś taki duży budynek, skoro zabrakło Ci mebli, aby go wykończyć. W końcu kto normalny zrobiłby sobie pokój, żeby postawić w nim kwiaty i 2 fontanny. Bezsens.
Druga sprawa do której mogę się przyczepić to opis- "Stylowa chata"- nie ma tu ani trochę stylu 1/10 za chęci.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Za dużo tego, kto by oglądał tyle programów naraz
. Jak kiedyś zbudowałem taki dom że tyle takich pierdół było, to moi simowie stracili głos. Naprawdę. Dam 3, dla dalszego próbowania.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Wem, że simsy jeden. Ale i z takich można zbudować cos fajnego, albo ściągnać dodatki z netu. Dom z zewnątrz wygląda okropnie. Z tego co zauważyła wszystkie twoje domy mają na zewnątrz taki sam kolor ścian i dachu(za niebieskim dachami nie przepadam.) PokÓj rodziców jesdt duży i pusty. Nie ma łóżka. Gdzie śpią?
W pokoju z roślinkami(a nawiasem co to tak wogóle jest) podłogi nie pasują do ścian. I jest po raz kolejny pusto. O reszcie nawet nie wspomnę(w szczególności o kuchni). A oceny nie dam bo nie chce cię dołować |
|
|
#8 |
|
Guest
|
hłopie ortografia Zdjęcia a nie Zdjencia ale musze przyznać że to gromna poprawa
może być
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Bryła - taka sobie
Wnętrza - puste Kolorystyka - średnia Ogólna ocena: 5/10 Cytat:
chłopie nie hłopie ogromna nie gromna a poza tym przejżyj swoje wszystkie posty ze słownikiem ortograficznym to się załamiesz. No chyba, że celowo to robisz. Piszesz bzdurne posty i do tego "po polskiemu". Dziecię neostrady - zdaje mi się. |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
... mi się chce... Faktycznie lepsze od pozostałych domków, ale jest i tak beznadziejny! Po co tylko tyle benadziejnych pokoji?! Pokój kwiatów?! Po co? Czy nie wystarczy zrobić dobrego ogrodu?
Bardzo mi sie NIE podoba... Boję się ciebie * ucieka* |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|