Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 1: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.02.2006, 20:29   #1
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Cytat:
Napisał kajtas
czy ktos wie dzie jest linkarnia to niech mi powie prosze ;( :1smutny:
Jeśli poszukujesz dodatków do The Sims 1, zawsze możesz zapytać o nie tutaj. A linkarnia jest tutaj.
Pozdro.
EDIT: poza tym, jest na forum opcja SZUKAJ. Zawsze, jeśli będziesz szukał czegoś na naszym forum, korzystaj z niej.

Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 16.02.2006 - 20:32
Lapis_Lasuli jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.02.2006, 08:15   #2
KubuS
Guest

Domyślnie

Uch, brzydki dom <ble> Nie rozumiem po co budowałeś taki duży budynek, skoro zabrakło Ci mebli, aby go wykończyć. W końcu kto normalny zrobiłby sobie pokój, żeby postawić w nim kwiaty i 2 fontanny. Bezsens.
Druga sprawa do której mogę się przyczepić to opis- "Stylowa chata"- nie ma tu ani trochę stylu 1/10 za chęci.

stare 16.03.2006, 08:21   #3
ŁUKASZ24
Guest

Domyślnie

Za dużo tego, kto by oglądał tyle programów naraz . Jak kiedyś zbudowałem taki dom że tyle takich pierdół było, to moi simowie stracili głos. Naprawdę. Dam 3, dla dalszego próbowania.

stare 01.05.2006, 10:59   #4
Nie.Plusz
Guest

Domyślnie

Wem, że simsy jeden. Ale i z takich można zbudować cos fajnego, albo ściągnać dodatki z netu. Dom z zewnątrz wygląda okropnie. Z tego co zauważyła wszystkie twoje domy mają na zewnątrz taki sam kolor ścian i dachu(za niebieskim dachami nie przepadam.) PokÓj rodziców jesdt duży i pusty. Nie ma łóżka. Gdzie śpią?
W pokoju z roślinkami(a nawiasem co to tak wogóle jest) podłogi nie pasują do ścian. I jest po raz kolejny pusto. O reszcie nawet nie wspomnę(w szczególności o kuchni). A oceny nie dam bo nie chce cię dołować

stare 06.05.2006, 11:58   #5
Cococzek
Guest

Domyślnie

hłopie ortografia Zdjęcia a nie Zdjencia ale musze przyznać że to gromna poprawa może być

stare 23.05.2006, 19:36   #6
Sylvanna
Guest

Domyślnie

Bryła - taka sobie
Wnętrza - puste
Kolorystyka - średnia
Ogólna ocena: 5/10

Cytat:
Napisał Cococzek
hłopie ortografia Zdjęcia a nie Zdjencia ale musze przyznać że to gromna poprawa może być
Cococzek rozbawiasz mnie. Znawca ortografii się znalazł.
chłopie nie hłopie
ogromna nie gromna
a poza tym przejżyj swoje wszystkie posty ze słownikiem ortograficznym to się załamiesz. No chyba, że celowo to robisz. Piszesz bzdurne posty i do tego "po polskiemu". Dziecię neostrady - zdaje mi się.

stare 01.06.2006, 18:24   #7
~dusia~
Guest

ThumbsDown Żygać...

... mi się chce... Faktycznie lepsze od pozostałych domków, ale jest i tak beznadziejny! Po co tylko tyle benadziejnych pokoji?! Pokój kwiatów?! Po co? Czy nie wystarczy zrobić dobrego ogrodu?
Bardzo mi sie NIE podoba... Boję się ciebie * ucieka*

stare 02.06.2006, 13:27   #8
filipw3
Guest

Domyślnie

I to ma być STYL????Bo mi tu pachnie tandetą.No więc zaczynam.

-bryła -1/10 zero jakiegoś wyczucia czy mody,po prostu pospolita bryła a w tych czasach nie jest to dobre,
-wnętrze-troche lepsze ale nadal kiepskie.daje 2/10
-ogród ZERO WIELKIE ZERO

Staram się być miły i oceniam obiektywnie ale dom jest na 2/10(ten 1 p za ocenę i 1 p na zachętę)

stare 24.06.2006, 14:52   #9
Koniczynka
Guest

Domyślnie

pamietam ze kiedys tez takie gowna budowalam dlatego sie zlituje i dam ci 1/10 ;p

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania