|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ale nie chodzą w sensie, że się nie pojawiają w grze, czy może pojawiają się (kwadracik z gwiazdką), tylko że wyglądają, jak takie maxisowe? Jeśli wogóle się nie pojawiają, znaczy, że są jakieś wadliwe (czy wszystkie ściągałeś z jednej stronki i jednego autora?). Jeżeli się pojawiają, ale maxisowe, to nie masz mesha.
Skoro chodziły Ci inne, to z pewnością one były dobre, lecz te, które ściągnąłeś są złe. Ja przeważnie ściągam meble, ubrania i cechy genetyczne, przeważnie nic nie buduję i nie ściągam płotów, także nie znam się na tym. Może są w furtkach? Radzę sprawdzić stronę i następnym razem umieścić taki temat w podforum Problemy z dodatkami. Może nie wyrażam się zbyt jasno ![]() ![]() Pzdr. efcicek |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niestety nic sie nie pokazuje, nie ma zdnego znaczka ani nic. a moglibyście mi podać jakieś linki do płotów bo może te które ściągam ą naprawde wadliwe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
co mam zrobić żeby ściągnąć meshe płotów z 11dots(to jest to gdzie są te kopuły) co trzeba z tej strony ściągnąć i gdzie wgrać żebvy chodziły te ogrodzenia. PLZ pomóżcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Po prostu ściągasz cały zip i wrzucasz wszystko do Downloads. Jeśli tak ci nie będzie działać, to musisz robić coś źle, bo ja też mam te płoty i jakoś wszystko działa.
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
to może jednak jest potrzebny do tego jakiś dodatek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jezeli tak to powinno Pisac : Requires Night Life (nocne) albo Unversity.
;D |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Płoty nie chodzą ... Nie mają nóg...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |