|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Nowe screeny http://www.gamestar.de/aktuell/scree...galleryId=1301
Boję się że mój komputer nie wytrzyma, nawet pięciu gostków na parceli ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
UWAGA! Dodatek można już zamówić na www.merlin.pl Nic nie płacąc za przesyłkę ;p !!!
Cena to 70 złotych ;p
last summer you asked me if i loved you enough to give up writing. now i can finally call myself a poet. Ostatnio edytowane przez Lincia : 19.02.2006 - 17:53 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Gość naszej strony: Darcio napisał nam w komentarzu iż także w Polsce będziemy mogli dostać unikalny dodatek do The Sims 2: Własny Biznes. O informacji dowiedział się dzięki Gazecie Wyborcej. Oto cytat:
''Właśnie teraz masz szansę przy zakupieniu dowolnej gry z serii The SIMS 2 otrzymać specjalną kartę kodów, która pozwoli Ci sciągnąć z internetu unikalny element do The Sims 2 Własny Biznes!'' Jak mówi Darek, oznacza to, iż kiedy kupimy dodatek w empiku dostaniemy taką kartę. Dodam iż chodzi tutaj o unikalny strój promotora naszego sklepu. simpassion.pl P.S Super, nie dosc ze dostaniemy kilka dni przed premierą to dostaniemy, marny 1 dodatkowy stórj oby był łądny albo co, zresztą i tak za niedługo bedzie mozna sciągnac cos do "od-bloka" tak jak do B&W 2 ![]() aLE LEPSZE NIZ "rydzyk w radiu" |
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Faaaaajnie z tym strojem... Tylko pewnie ta "promocja" jest wszędzie... UN |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
dręczy mnie coś co nazywa się data premiery na forum i prawie wszędzie pisze że 3 marca a na Sim Passion pisze że 2 marca...
to w końcu która jest prawidłowa? ps: Będziemy mogli zostać: Niańką Sprzątaczką ...itp. super co Do Polskiej premiery The Sims 2 Własny Biznes pozostało: 9 dni. |
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
Z tego co wiem na oficjalnej, polskiej stronie pisze, że 3, ale jak znam życie to w niektórych sklepach (np. tych internetowych) będzie wcześniej o dzień lub dwa.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Przed chwilą dzwoniłam do Emipku, w Wola Park, w Warszawie. The Sims 2 Własny biznes będzie w sprzedaży dopiero jutro od 10-tej rano,natomiast w Tesco, w MM, na Gróczewskiej jest on JUŻ W SPRZEDAŻY ! Właśnie tata pojechał mi kupić
.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja już mam
Kosztuje w empiku 79,99 , juz jest ...Więcej tutaj --> http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=28306
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|