|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Yyy... Pierwsze co zauwazylam to, to ze za kazdym razem wkladasz ten sam makijaz i forme glowy... Nic prawie nie zmieniasz oprocz fryzury i koloru oczu.
Hm... Bo widzisz, to za cudnie nie wyglada. Kazda simka strasznie do siebie podobna. Na poczatku myslalam, ze pewnie cos nie co zmienisz. Nie zmienilas. A szkoda, bo jak kazde nowe simki maja byc takie same... Wiec ocenie, piewsza nie taka zla. Makijaz lekki i dobrze dopasowany. Druga... Widac, ze lubisz peggy ![]() Hm, ogolnie to moze nie jest zle, ale te Twoje simki wyglada jak klony, ktorym tylko fryzure zmieniasz.... |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmm te już mi się bardziej podobają ale nadal nie mają swojego wyrazu. Mi chodzi o te że np. będzie piegowata, duży nos to ona dla mnie jest ładna; będzie charakterystyczna.
![]() p.s. Skąd masz 1 fryzurkę w II parcie?? ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
mi sie tam tylko Andrea podoba jest taka inna
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ładne!
![]() ![]() ![]() Nicol-niom...9/10! ![]() Monika-hmmm....6/10 Ostatnio edytowane przez Melicyanda : 18.02.2006 - 11:14 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się twoje simki, choć zgadzam się z innymi, że są troszkę puste
![]() ![]() PoOz|)rAwiam. Ostatnio edytowane przez .::GiRl::. : 25.02.2006 - 09:51 |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Następne Simki.
![]() NR.1 ![]() NR.2 ![]() NR.3 ![]() Zielony sweter jest ze strony www.peggysims2.net Niestety nie wiem z której strony jest fryzura Nicol |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
1. Nawet, nawet, fryz mi sie jej nie podoba x/ 5/10
2. klon pierwszej simki.. Eh, zawsze robisz takie same simki, ten sam maikjaz, uklad WSZYSTKIEGO, kolor szminki. Bylo by nawet, nawet, ale klon, klonami ^^' 3/10 3. Robisz jakies lelaczki, nie podoba mi sie ^^' SZczerze wyglada na jakos Barbie, tym razem zienilas szminke, itd. 3,5/10 5,5/10 ^^' |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Pierwsza jest nienajgorsza, nawet ładniutka
![]() Druga jest cudna. Bardzo orginalna. 10/10 Trzecia, bez obrazy wygląda jak małpa. Te oczy , fryz, kształt twarzy. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Z pierwszej rerii podoba mi się tylko ta 2, druga seria cała mi się podoba, a tzrecia wogóle mi się nie podoba... Krótko zwięźle i na temat.
|
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bez obrazy, ale one wyglądają jak stwory (z wyrazu twarzy). Pierwsza i trzecia.
Druga mi się nawet podoba, ma ładne oczy i fryzurę. Pierwsza patrzy dziwnym wzrokiem. ![]() ![]() Trzecia bardzo blada ido tego krzywo ustawione oczy- najgorzej wyszła. Tak jak mówiłam, druga najładniejsza, ma tylko trochę dolną wargę zbyt "rozbudowaną", ale poza tym OK. Pozdrawiam ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|