|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście jakość zdjęć taka nijaka ale przechodzę do oceniania.
Bryła taka jakaś prosta zwykły prostokąt i już lepiej jak byś ją urozmaiciła. W ogródku też nic nie ma tylko basen i 1 wierzba za to w środku jest w porządku. Jedynie nie podoba mi się łazienka na dole i na piętrze no i niektóre pokoje są trochę puste. Taras trochę pusty no i jest jeszcze parę drobiazgów które bym zmieniła a tak to domek mi się podoba twórz dalej. ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak, zbytnio nad tym tarasem się nie namęczyłam bo nienawidze ich robić
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek podoba mi się. Tylko brak jakiegoś konkretnego ogródka
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak na Twoj pierwszy domek to nie jest tragicznie. Owszem, bryla moze nie zachwycajaca, ale czy w realnym swiecie kazdy dom to cudo architektury? Otoz nie, i wiekszosc domow, to wlasnie takie pudelka. Wiec nie ma co sie za bardzo czepiac.
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
co do sypialni Amelii murowane cegly w pokoju hmmm... niezbyt mi sie podoba, a co do sypialni Weroniki troche tam pusto ale to nic . Lazienki bardzo gustownie zrobione BRAWO! Takich lazienek jeszcze chyba nie bylo. Ten pokoj wypoczynkowy moglby byc troche jasniejszy, ale jak kto woli
![]() ![]() P.S. Pozdrawiam, mam nadzieje, ze mnie wszyscy polubia bo jestem tu nowa ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Więc tak domek średnio mi się podoba (moje też nie ideały). Na przyszłość za ciemno (jeden z moich domów też był w nocy, nie może tak być). Łazienki nie zabardzo mi się podobają, te cegły w którymś z pokoi też nie.
Ogółem : 6/10 - skoro to twój 1 domek, życzę sukcesów w pracy P.S. Cool_girl - witam na forum ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Salon mi się nie podobał tylko. Wnętrze świetnie umeblowane
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|