Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.02.2006, 10:40   #1
JuStYnKa
Guest

Domyślnie

Rzeczywiście jakość zdjęć taka nijaka ale przechodzę do oceniania.
Bryła taka jakaś prosta zwykły prostokąt i już lepiej jak byś ją urozmaiciła. W ogródku też nic nie ma tylko basen i 1 wierzba za to w środku jest w porządku. Jedynie nie podoba mi się łazienka na dole i na piętrze no i niektóre pokoje są trochę puste. Taras trochę pusty no i jest jeszcze parę drobiazgów które bym zmieniła a tak to domek mi się podoba twórz dalej.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.02.2006, 10:43   #2
marcysia14
Guest

Domyślnie ...

Tak, zbytnio nad tym tarasem się nie namęczyłam bo nienawidze ich robić Ale następpnym razem zwroce uwage na Twoje porady i postaram się poprawić niedoskonałości

stare 18.02.2006, 12:31   #3
riannon
Guest

Domyślnie

Domek podoba mi się. Tylko brak jakiegoś konkretnego ogródka I miejscami domek pustawy. I nie podoba mi sie ta ceglana tapeta w sypialni Weroniki. Ale ogólnie bardzo ładnie. 9/10

stare 18.02.2006, 18:06   #4
konwallia
Guest

Domyślnie

Jak na Twoj pierwszy domek to nie jest tragicznie. Owszem, bryla moze nie zachwycajaca, ale czy w realnym swiecie kazdy dom to cudo architektury? Otoz nie, i wiekszosc domow, to wlasnie takie pudelka. Wiec nie ma co sie za bardzo czepiac. Nie bede marudzic na wnetrza ani na nic, bo jestem wypompowana dzis i szukam we wszystkich czegos pozytywnego. Tak i w tym przypadku. Fajnie wyszedl ten jasny salonik, tzn tam gdzie stoi biale biurko. Jasno, zwiewnie a zarazem przytulnie. Nad reszta jeszcze bym troche popracowala.

stare 23.02.2006, 19:44   #5
F*I*L*I*P*I*N*K*A
Guest

Domyślnie

co do sypialni Amelii murowane cegly w pokoju hmmm... niezbyt mi sie podoba, a co do sypialni Weroniki troche tam pusto ale to nic . Lazienki bardzo gustownie zrobione BRAWO! Takich lazienek jeszcze chyba nie bylo. Ten pokoj wypoczynkowy moglby byc troche jasniejszy, ale jak kto woli , tak samo kuchnia z jadalnia . Salon baaardzo mi sie podoba jest jasny, mily i gustowny. A tarasik nie jest wcale taki zly no moze troche pusciuko ale jak mowilam kazdy jak lubi tak ma. Ogolem domek mi sie podoba i daje 9/10 .

P.S. Pozdrawiam, mam nadzieje, ze mnie wszyscy polubia bo jestem tu nowa

stare 24.02.2006, 12:39   #6
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Więc tak domek średnio mi się podoba (moje też nie ideały). Na przyszłość za ciemno (jeden z moich domów też był w nocy, nie może tak być). Łazienki nie zabardzo mi się podobają, te cegły w którymś z pokoi też nie.
Ogółem : 6/10 - skoro to twój 1 domek, życzę sukcesów w pracy

P.S. Cool_girl - witam na forum :witaj:

stare 25.02.2006, 10:12   #7
Kajex
Guest

Domyślnie

Salon mi się nie podobał tylko. Wnętrze świetnie umeblowane

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania