|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja wpisa³em boolProp testingcheatsenabled true i klikne³em na Kasandrze spawn--->tombose L and D (co¶ takiego) ----> pojawi³ siê nagrobek ---->klikne³em add neigbordd to family (co¶ takiego) ----> Bella ----> pojawi³a siê ona ----> mia³a ¿e jej dzieci to Kasandra i Aleksander ale z Mortimerem nie mia³a ma³¿eñstwa
----> gra³em ni± normalnie ----> wchodze do Æwirów i Bella jest duchem ale moge ni± kierowaæ (na chwile) ----> zachwile pojawi³ siê komunikat "Bella zgine³a ..... itd." ----> Kasandra i Aleksander p³akali a Morti jak by jej nie zna³ i nie p³aka³ ----> i by³o jeszcze dziwne to ¿e nie by³o nagrobka :laugh:
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
detektyw sie znalazl
kasie langerek wprowadzilam do jednego goscia i slub wzieli, nie miala zadnych wspomnien ani rodziny, jak wszystkie simy, ktory se jednoczesnie we wszystkich miasteczkach a dziwnowo...znalazlam belle, wprowadizlam ja do jednego gostka, to smao co langerek null zero wspomnien czy rodziny i oczywiscie zadnych znajomych z milowa, ltyko z dziwnowa. Chcialam sprawdizc, czy jak wroci do milowa, to wraca jej wspomnienia, milosc do montiera znajomi itp. i klapa nic i nkt jej nie zna!
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() EDIT:A tak wogóle co ma wspólnego Kasia Lenegarek z Bell±?A ta Bella z Dziwnowa jest fa³szywa !Tylko ta z Mi³owa jest orginalna :laugh: któr± przywracasz boolProp-em!
Ostatnio edytowane przez smolarek222 : 09.04.2008 - 20:28 |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Albo InSimenatorem ;d
|
|
|
|
#6 |
|
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 14
|
Ogl±da³am sobie zdjêcia rodziny Æwirów i zauwa¿y³am tak± fotkê:
[IMG]http://i32.************/20iw31y.jpg[/IMG] czyli te¿ Morti mo¿e byæ w to zamieszany... Ostatnio edytowane przez Númenessä : 10.04.2008 - 09:50 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Sk±d: Ustroñ
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
<zgonik>
Jeju, naprawdê nie wiem nad czym tu dumaæ. Bella z Dziwnowa to podróba, z Mi³owa da siê wyci±gn±æ prawdziw±, wiêc nad czym tak kombinujecie? ![]() Jak dla mnie temat powinien byæ zamkniêty z chwil±, gdy kto¶ po raz pierwszy poda³ prawdziw± hipotezê.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Hej! Postanowi³am odnale¶æ Bellê Æwir wiêc wesz³am na czat w Dziwnowie i ona tam by³a. Zaprzyja¼ni³am siê z ni±, wprowadzi³a siê do mnie a potem j± wyprowadzi³am i jest teraz w skrzyni simów w Dziwnowie. Zauwa¿y³am ¿e ma wyczyszczon± pamiêæ, na drzewie genealogicznym tez nic nie ma wiêc chcialam j± daæ do Mi³owa ¿eby wprowadziæ j± do Kasandry(stary Mortimer mi ju¿ umar³ hehe) tylko ¿e nie wiem jak przenie¶æ j± z Dziwnowa do Mi³owa, mo¿e mi kto¶ pomóc??
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Wsad¼ j± do domu, dom z ni± wsad¼ na pasek. Przejd¼ do Mi³owa i wyci±gnij dom w którym ona jest. Ten dom powinien byæ nad nie zamieszkanymi i ma prawie tak± sam± ikonê tylko ¿e obok stoi sim.
Przyk³ad: domy z simami (to tu) domy puste same parcele |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Aha, dziêki wielkie
Ostatnio edytowane przez marza22 : 24.06.2008 - 19:56 |
|
![]() |