|
![]() |
#2 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Sk±d: Hollywood
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 12
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=43051 - tutaj masz wszystko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ale przecie¿ przez ten teleskop nie mog± porwaæ kosmici.Przynajmniej tak czyta³am.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Przez ten czyli jaki? Przez ka¿dy teleskop mog± sima porwaæ kosmici. Albo to po prostu cuda Maxis.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
To znaczy ja my¶lê ¿e:Bella ¯y³± sobie w mi³owie.Jej mê¿em bym Motrimer Æwir.Ta wziê³a romans z Donem a kiedy patrza³a przez teleskop zosta³a porwana przez Kosmitów i dziwnym trafem znalaz³a siê w dziwnowie.taka jest moja wersja.
Ostatnio edytowane przez Angelka_96 : 25.08.2008 - 12:01 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zdarza siê, szczê¶liwy traf. Bellê w Mi³owie mo¿na spotkaæ, ale rzadko i to nie jest ¿adne odkrycie.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Chodzi mi o to ¿e przez tani teleskop(taki jak na zdjêciu) nie mog± porwaæ kosmici.Tak czyta³am na wszystkich blogach po¶wiêconych grze the sims 2 (na jakich by³am).
|
![]() |
![]() |
#8 |
Sk±d: Ciche Wzgórze
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Angella - bzdura. Czy teleskop jest tañszy czy dro¿szy - sima mog± porwaæ kosmici. Z t± ró¿nic±, ¿e przy tym nieco dro¿szym, szanse na porwanie s± wiêksze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie mogê temu zaprzeczyæ poniewa¿ nie próbowa³am przez tani.Kierowa³am siê zdaniami innych graczy,ale je¿eli piszecie ¿e mo¿na to jutro sprawdzê na simce.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A nawet je¿eli porwali j± kosmici to widzicie na tym zdjêciu jak± pozê ma Don L.
|
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 8 (0 u¿ytkownik(ów) i 8 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|