|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A takie bajki kotku, to wciskaj dzieciaczkom. Mortimer jest zwykłym simem jak każdy inny, także gdybyś spotkał Belle to kazdym simem. Znowu się zaczynają bajabongi i inne. 2 sprawa - Bella z Dziwnowa to żadna tajemnica, łazi sobie normalnie po parcelach publicznych - BA, nawet przylazła do mojego salonu fryzjerskiego. Także sprawa Belli nie jest żadną tajemnicą, jak pisał Puv. Na tym forum było już kilka[naście] tematów dotyczących Ćwirów. Każde kolejne 'śledztwo' bedzie przyslowiowa musztardą po obiedzie. I KŁAMCIE UMIEJĘTNIE, JEŻELI JUŻ MUSICIE. ps. ja tez Belle z Milowa przywróciłam boolpropem ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Jest tam wraz z tajemniczym brunetem w niebieskiej koszuli ,którego możemy zobaczyć w gondoli i na tylniej okładce czasopisma o modzie.Może to on ją porwał ? ![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Był już temat ze śledztwem. Nazywał się bodajże śledztwo w sprawie ćwirów.
Chyba do czegośtam doszli, już nie pamiętam ![]() ![]() I moim zdaniem dochodzenie takich rzeczy nie ma sensu. Można snuć teorie, jak naprawdę ta historia wyglądała, ale wiadomo jedno: są dwie Belle, pierwsza w Dziwnowie, drugą z Miłowa można przywrócić kodem. Ja tak zrobiłem i ułożyłem sobie jakąś historię. Wątpię, żeby poprzez jakieś kartony w mleku czy balony doszło się do zobaczenia jej - bez sztuczek - przechadzającą się po ulicach Miłowa... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
sorki ale nie mam fotki ale morti z nią NA SERIO gadał...Uwierzcie mi moja kol tez tak miala i na forum zalogowana ,,Mania"
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
to jest dziwne wszyscy prawie na tym forum muwią ze bella nie zyje ona zyje
1.Nie ma jej grobu 2.nie jest na siwo w drzewie genalogicznym 3.Jest w dziwnowie ale wszyscy gadają ze to tak autorzy zrobili 4.jest tak samo ubrata 5.mówiom ze nie miała doczynienia z monitherem poniewaz jest w dziwnowie!!!! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jakby co Kasia Langerak ma jaśniejszą skórę, bo widziałam Bellę w Dziwnowie. I Kasia ma zielone oczy a Bella brązowe. Ale widziałam sobie ją jak szła. No i wzięłam ją do rodziny. Oczywiście Maxis mógł zrobić sztuczkę, że usuneli jej wspomnienia. ALE ja wpadłam ostatnio na trop, że może prawdziwą Bellę usunęli a stworzyli bliźniaka który ma tylko wspomnienia i na dodatek pragnienie romansowania... zauważcie też, że Bella to nie był stworzony Sim tylko córeczka która się urodziła i miała przed zamążpójściem nazwisko KAWALER (a mąż Diny to miał też na nazwisko Kawaler). A Bella którą spotkałam m Dziwnowie miała wspomnienie jako pierwsze: "Tajemniczy Sim i ja spotykamy się" a przecież gdyby była urodzona to pierwsze jej wspomnienie by było, np. "... nauczyła mnie chodzić" hę? Tutaj chodzi o logikę. Pomyślcie trochę ludzie!
Pozdrawiam Nikita PS. Ola (wcześniejszy post) ile nad tym myślałaś? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Opowiem wam całą tajemniczą historię Belli... Czytając cały temat, doszłam do następującego, nadzwyczajnego wniosku...
Bella Ćwir mieszkała sobie z Mortimerem, było im... eee... dobrze? Po jakimś czasie Bella została zaproszona przez Dona Lotario, który ma bezpośredni związek z tą sprawą, tak samo jak Dina Kaliente. Don Lotario zawarł międzywymiarowy kontakt z kosmitami, po czym kazał Belli looknąć w teleskop, twierdząc, że księżyc naprawdę jest z sera. Bella, nie spodziewając się niczego, oglądała niebo. I wtedy została porwana. Kosmici mieli nie "odwozić" Belli do Miłowa, więc przetrzymywali ją tak długo, aż postradała zmysły. Zapomniała o Mortimerze, Kasandrze, Donie itp (to wyjaśnia brak drzewa genealogicznego i wspomnień). Długi pobyt w kosmosie spowodował też nieznaczne zmiany w wyglądzie Belli, a także w jej zachowaniu oraz aspiracji. Po kilku miesiącach, kosmici znudzili się nią, i wywalili ją na pustyni. Odnaleźli ją bracia Dziwacy, i zanieśli do domu. Bella była imj wdzięczna, i opowiedziała o porwaniu przez kosmitów (nic innego nie pamiętała). Dzięki jej opowieści, bracia zaczęli interesować się kosmosem. Potem oni też zostali porwani, a przynajmniej jeden z nich. Kiedy Bella wkońcu doszła do siebie, odeszła od nich szukać szczęścia, a że zapomniała o Miłowie i swojej rodzinie, nie miała gdzie wracać. Dziwacy po jakimś czasie zapomnieli o tajemniczej dziewczynie, a Bella o tajemniczych facetach. Wniosek: To właśnie dlatego Bella błąka się po Dziwnowie, i nawiedza parcele innych simów. KONIEC Widzicie? Problem rozwiązany ![]() Ostatnio edytowane przez 13_aga_13 : 14.02.2007 - 15:03 |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 18
|
![]()
BELLA W DZIWNOWIE TO NIE JEST PRAWDZIWA BELLA ZONA MORTIMERA , NIE BEDZIE MIALA KONTAKTOW I SIE ROZNI TROCHE WYGLADEM . jAK SIE Z NIA OZENICIE TO W JEJ PROFILU GLOWA JEST TROCHE INAZEJ POKAZANA A W DRZEWIE GENEALOGICZNYM INACZEJ . I JAK JA PRZYWROCILAM KODEM boolPROP.... TO NIE MIALA WSPOMNIEN MORTIMERA ZNALA ALE NIE BYLA JEGO ZONA KASANDRA I TEN MALY (ZAPOMNIALAM JAK SIE NAZYWA
![]() P.S BELLE MOZNA PRZYWROCIC KODEM boolProp... I SIMPE BO INACZEJ NIEDLUGO ZNIKNIE !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Puska, dokładnie wszystko,mniej chaotycznie
jest napisane na poprzednich stronach. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Niektórzy z was wiedza że nasze kochane The sims 2 okazały sie także na przenośną konsole Playstation Portable której jestem posiadaczem ;]
Gra wygląda o wiele inaczej, jest nastawiona na wątek fabularny. Gre zaczynamy simem jadącym sobie po pustyni któremu sie psuje samochod, trafia na stacje benzynowa, można sobie pogadać z mechanikiem, po negocjacjach naprawi wóz, mówi żeby wejść do sklepu i pogadać ze sprzedawczynią w celach opłaty za naprawę. I tu zaczyna sie przysłowiowy zonk . Na stacji widzimy Belle, te sama w czerwonym ubraniu, po rozmowie przynzala sie ze ucieka od rodziny bo chcą porwać ją UFO, zeznaje też ze nigdy tak naprawdę nie kochała Mortimera i ożeniła sie z nim tylko dla pieniędzy. Nie przeszłem jeszcze całej gry (Tak tu się ją przechodzi...) więc nie wiem czy czegoś jeszcze sie nie dowiemy. Jak dorwę program do robienia fotek z PSP albo znajdę cyfrowke to wam zdjątka wzuce ;] @edit no znalazłem ;] 1. Widzimy belle, niema o czym gadac, bo juz zostala o wszystko wypytana, Dodam ze jak sie ja zapyta o pomoc w dojezdzie do strangetown(dziwnowo) to powie ze nie chce tam wracac, no i sprzedala swoj dom za 213 $ w ktorym zyjemy przez całą gre xd ![]() 2. Okienko sekretow roznych Simsow, tlumaczenie "Bella nigdy na prawde nie kochała Mortimera ożeniła sie z nim dla jego pieniędzy" ![]() 3. Chyba każdy zrozumie ;] ![]() Ostatnio edytowane przez Satisek : 18.06.2007 - 22:47 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|