|
|
|
|
#2 |
|
Sk±d: Z oka
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 19
|
Z historii, a raczej z pamiêci Mortimera tam jest napisane, ¿e zostaje adoptowany.
|
|
|
#3 |
|
Sk±d: B-stok
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
Nigdy jako¶ mi siê to nie rzuci³o w oczy. Idê sprawdziæ.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
no popatrz ciekawe... ja ju¿ nie sprawdzê bo Morti nie ¿yje u mnie... chyba¿e u Kasandry jak uda mi siê wej¶æ w jej rodzinkê...
jak kto¶ sprawdzi mo¿e daæ screena
|
|
|
|
#5 |
|
Sk±d: Ciche Wzgórze
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
Ja mogê sprawdziæ, bo Mortimer i Bella s± u mnie wampirami, ale podejrzewam, ¿e Omega zrobi to szybciej
Sama jestem ciekawa...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
ja te¿ jestem ciekawa
Niestety teraz nie mam dostêpu do simsów
|
|
|
|
#7 |
|
Sk±d: Z oka
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 19
|
Czy to ma znaczyæ, ¿e bêdziemy grali Bell± i jej rodzicami?, a jej brat Wac³aw chyba czy jako¶ tak on te¿ bêdzie uwzglêdniony? A tak w ogóle sk±d Ty to wiesz Marekosie?
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Bela jako dziecko ? Super nawet nie zd±¿y zostaæ nastolatkiem - zginie w po¿arze he he
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Z tej strony internetowej to wiem. A prawda o Belli to wynik moich badañ w SimPE.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Gdyby wszyscy mówili prawdê co widzieli i czego nie widzieli to wkrótce na pewno da³oby siê wszystko z³o¿yc w logiczn± ca³o¶c. Ja gram od dawna w te simsy i jeszcze nigdy nie spotka³am Belli :/ Przywrócilam j± boolpropem i mia³a w drzewie genealogicznym ca³± rodzinê Cwir ale za to kiedy weszlam w jej kontakty to znala tylko Nine i Dine Kaliente! Mia³y z Bell± po 30 punktów przyjazni!!! Dlaczego tylko je znala???
|
|
![]() |
| U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
| Narzêdzia w±tku | |
| Wygl±d | |
|
|