|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może i tak, ale ciekawiej jest grać, gdy są niewyjaśnione tajemnice, niż gdyby Bella dalej prowadziła sobie sielankowe życie z Mortim i Alexandrem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
znalazłam miłowską Bellę Ćwir! ok. 21 pojawiła się na mojej parceli, w Miłowie, więc dodałam ją przez 'make selectable'. no i co się okazało, to prawdziwa Bella. miała w drzewie Kasandrę i Aleksandra jako swoje dzieci. miała jakieś dziwne polecenie, zabierz dziecko. to dziecko to zmarła córka mojej simki.
[IMG]http://i45.************/bg4fo6.png[/IMG] no i wprowadziłam ją, kazałam poszukać mieszkania dla siebie i chyba zrobię niespodziankę Donowi/Mortimerowi/Kas/Aleksandrowi. chcę posprawdzać jej wspomnienia. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ![]() Tak, tak, sprawdź! I koniecznie opowiedz nam o swoich odkryciach ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ale swoją drogą ta Bella jakoś dziwnie wyszła. Ma taką strasznie ciemną skórę o.O
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Sandra - widać, ze autorka ma defauty, a więc skin jest podmieniony u maxisowych simów na damy skin z neta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
to defalut, zgadza się.
niestety Bella nie jest najciekawszym obiektem. nie ma żadnych wspomnień (jedynie związane z przyjaźnią z moją simką i przeprowadzką), cech charakteru, opisu. jedyne co udało mi się z niej wyciągnąć to drzewo genaologiczne, chemia i znak zodiaku (rak). [IMG]http://i50.************/123tyrl.png[/IMG] [IMG]http://i48.************/34qpurl.png[/IMG] |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
U mnie Bella spraceruje po Dziwnowie, niestety nie wiem gdzie mieszka, bo jak ją poznałam z simem (Technikiem Zapylaczem (..) Kowalem) to nie chciała przyjść jak ją zaprosiłam.
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
Tamta ma tylko włosy i strój taki sam. Ja ją używiłem ostastnio boolpropem i nią grałem , wyszła za mąż za Mortiego urodziła im się córeczka ,ale niestety jak wyszedłem z tej rodziny i za jakiś czas wszedłem znowu jej nie było ;? Kasia L. to Kasia L. i każda pokojówka ma taką fryzurę ![]() Gdzieś przeczytałem że Don poprosił Dinę żeby ta swojego dziadka kosmite poprosiła by porwał Belle a gdy to zrobił to był wypadek w Dziwnowie i Bella tam straciła pamieć xD Bajeczka ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
da ktos link do tematu "sledztwo w sprawie cwirów"? słyszalam ze taki był
|
![]() |
![]() |