|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Do samego TS2? I bez dodatkow? Nie wiem czy pójdzie jak spakuję, bo ja mam i NS i NŻ.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Obie wersje były fajne. Oczywiście po metamorfozie jest jakby bardziej elegancko. Dziwne tez, ale ten wścieknięty różyk bardziej mi pasuje niż to coś żółtego w pokoju Niny.
A najbardziej pasowała mi ze starej wersji ta wygryziona - ząbkującą Niną - kanapa. Mam słabość do tych wyteranych mebli. Natomiast foteliki z NŻ jakoś kojarzą mi się nieznośnie z poczekalnią u dentysty. Generalnie rzecz biorąc po metamorfozie domek jest elegantszy ale lekko stracił na uroku. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mi się domek podoba. Rzeczywiście jest zdecydowanie bardziej elegancki. Ale nie podoba mi się ten żołty pokój Niny. 9.5/10
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Więc... powiem ci ze poprzednia bryła mi sie bardziej podobała...w nowej moglas chociaz kolor drzwi i okien zrobic taki sam.. albo dach pod kolor scian z cegły,tylne wyjscie jak na mnie totalna beznadzieja wczesniej było uroczo... 0/10
Salon,ładnie,choc mozna było lepiej 8/10 Sypialnia,az tak bardzo sie nie zmianiła, ale ok 7/10, Pokoj niny,ani nowy ani stary mi sie nie podobaja, jakbym miałąwybiarac to rozowy.. i gdziew tym domu firanki są?? 2/10 Jadalnia...to samo, mało okien,brak firanek ...ale ładnie odnowiona 7/10 Pokoik dziecka..hmm. oprocz koloru za duzo sie nie zmianiło 4/10 Razem 28/60, czyli 4,6/10, można było sie bardziej postarac, pozdro |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()