|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Giggs: Aby przejść no następnego poziomu nie trzeba wykonywać zadań Moody'ego.
Sposób na wygraną: W pierwszym zadaniu Moody'ego trzeba rzucić w jak najkrótszym czasie urok Avifors na 10 błotoryjów. To, że uroki wybierane są losowo to po prostu plotka! Aby rzucić urok Avifors, najpierw oszołom błotoryja, czyli przewróc go na plecy(Klawisz "X", kilka wciśnięć). Będą nad nim latać takie gwiazdki. Gdy już będzie oszołomiony, unieś go zaklęciem Wingardium Leviosa i poczekaj, aż któryś z twoich przyjaciół rzuci urok Avifors Uwaga: Nie naciskaj klawisza X, gdy błotoryj będzie oszołomiony. W przeciwnym razie rzucisz urok Orchideous. Miłej zabawy z błotoryjami !P.S Nie ma powodu do wyśmiewania. Każdy na początku sobie nie radzi. Ja nie wiedziałem jak odblokować 1 zadanie turnieju Aha, jak macie jakieś problemy lub pytania dotyczące gry, chętnie służę pomocą Przeszłem już tą grę w 100% gdzieś z 13 razy (nie przesadzam, liczyłem). Cóż, jestem już mistrzem
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja nie wiem co zrobić, żeby odblokować "Zielarstwo" :/ Zdobyłam już 3 karty, wzrósł mi poziom umiejętności (z "wyszkolonego" na "umiejętny" bodajże), a zielarstwo jest dalej zablokowane :/ Wie ktoś o co chodzi??
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
Na poziomie "Łazienka prefektów", pisze, ile tarcz zostało do odblokowania kolejnego poziomu. Jeśli tam nic nie pisze, to znaczy, że ani razu nie przeszłaś Łazienki prefektów. W tym wypadku musisz przynajmniej raz przejść cały ten poziom Miłego grania!
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
A co do tej łazienki prefektów - to tam jak się przejdzie przez te 1. rury, potem się idzie te krany poodwracać, to jak przejść przez następe rury?? Nie ma tam nigdzie kociołka i nie wiem co robić :/
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
W pierwszym zadaniujak daję strzałkę w dół to Harry leci do góry, a jak daje do góry to on leci w dół. Ze skręcaniem jest normalnie...Pomóżcie, bo nie mogę tego przejść!
P.S. Mam oryginał |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie ma za co! Jak masz jakieś pytania i problemy to zawsze możesz na mnie liczyć
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Sesca: Musisz mieć klawiaturę i dodatkowe 2 gamepady aby grać w trójkę
lp_rulez: Owszem, jest tylko trzeba trochę poszukać Aweria: Niestety, tak już jest zrobione w grze i wszyscy tak mają
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
Szukam i szukam i stoję wciąz w tym samym miejscu Simek, powiedz mi gdzie jest ten kociolek, proszę!
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Jeśli chodzi ci o te tam gdzie są 2 krany i jedna tarcza w takim czymś i jak się je odwróci i zabierze tarczę to są erklingi, to kociołek jest w prawym dolnym rogu i po prostu go trzeba zrzucić na dół na rury
Ostatnio edytowane przez simek : 23.02.2006 - 18:51 |
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
simek, jak jestes takim ekspertem to mam jeszcze jedno pytanie :)
zostala mi jedna tarcza do odblokowanie 3 zadania i w łazience prefektów jak zdobędę jeszcze jedną minitarczę to dostanę wlasnie tą 1 tarcze i mam takie pytanie: czy w lazience(nie tam gdzie rury, tylko tam gdzie wanna) są jakieś minikarty, bo strzelam we wszystko i nie ma :/ jest takie cos <lol> za barierkami, ale przez nie nie moge rzucic kociolkiem mam nadzieje, ze rozumiesz cokolwiek z tego co napisalam :P |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|