|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Niezła robota. Domek ładny, nie mam nic do zarzucenia, podoba mi sie
Moja ocenka to 7/10
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ladny nowoczesny, stylowy domek. klimatyczny, przestronny, jasny salonik, jadalnia, kuchnia, sypialnia i kacik do czytania. To idzie ci na plus. Taki jest mniej wiecej moj styl. Nie mam sie czego przyczepic. Nie podoba mi sie jednakze parterowa lazienka. Dlaczego? kazdy mebelek jest z innej beczki. Szczegolnie miodowo-brazowa umywalka i lustro nie pasuje do zimnego niebieskiego na scianie i podlodze. Bryle brakuje jakiegos niskiego zadaszenia, no i zakwiecilabym ogrodek.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Udany projekt... Dobrze dobrane wnętrza. Ale IMO ma parę niedoróbek. Ślepa łazienka... A ja mam klaustrofobię
, szafa na oknie w pokoju dziecka. Unikaj tego albo daj niższą szafę. Akwarium na oknie... Też niezbyt celny pomysł. Lepiej wyglądałoby na połączeniu 2 pomieszczeń. No i terakota w łazience rodziców. Eeee, jak glazura w ciapki - terakota gładka i na odwrót. Razem sprawia wrażenie zamętu.
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Bryła super - nowoczesnaa *_*
Wnętrza świetne, ale zmieniłbym kilka rzeczy, których mi się nie chce wymieniać XD Alia - ja też mam łazienkę bez okna x> Nie ma to jak bloki <lol> |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|