|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
6 | 5.61% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
1 | 0.93% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
12 | 11.21% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
19 | 17.76% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
69 | 64.49% |
| Głosujących: 107. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Hm, a więc tak:
Tytuł z błędem co już każdy zauważył ;-P Dużo błędów ortograficznych i jeszcze więcej literówek i znaków interpunkcyjnych. Nudna fabuła, po samym tytule można wywnioskować co będzie dalej. Niektóre bezsensowne zdania i ogólnie lipa ;-P Ocenie po 2 odcinku, bo jak narazie dałabym 1/10 xP 1 - za w miare niezłe zdjęcia. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Pomysł fajny, tylko dziwny trochę. Mogłaś z tym poczekać, że się wprowadza, albo co... W końcu ile się znają? Poza tym jakim cudem ukradli dom? Słyszałam o prawdziwym przypadku, że wykopali i ukradli ogródek, ale dom? No, chyba że mieszka w jakimś namiocie, albo szałasie
Ostatnio edytowane przez Marson : 25.02.2006 - 11:59 |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Troche nie zrozumiałe i na razie tak nudno. A jak można ukraść dom? Bo ja nie wiem, niech mi ktoś wytłumaczy
|
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
Bo to powinno wyglądać tak: Alicja się popłakała i odeszła. Zamkneła się w swoim pokoju, lecz po 10 min wyszła,bo zrobiła się głodna. Zjadła i poszła do pokoju. I zauważ, że kropka i przecinek to NIE JEST to samo. A jak nie rozumiesz, to weź powiedz swojej pani od polskiego, żeby Ci wytłumaczyła, co to jest kropka. W dwóch odcinkach znalazłam około 5 kropek.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
eee... No nic... Niektóre keksty są nie zrozumiałe. Coś typu "Doktorze mężu i ładniusi pacjętka"
. Dla mnie to jest nie możliwe żeby lesbijka wyśmiewała się z lesbijki. Ale mimo to chciałabym zobaczyć następny odcinek.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie podoba mi się tytuł z błędem wszystko wyjaśnia, tekst źle złożony, interpunkcja leży. Popraw się.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Niusek, ja o homoseksualistach wiedziałam od 9 roku życia. Dlatego nie oceniajcie tego FS przez pryzmat 11 lat autorki. Bo 11 to już poważny wiek w którym da się zrobić wiele sensownych rzeczy.
Już w tytule błąd, zdania źle zbudowane, błędy ortograficzne.... Jest parę zdań w pierwszej osobie chociaż FS jest pisane w trzeciej. Zdecyduj się albo bierz myśli czy cokolwiek to jest w cudzysłów. Fabuła jest ech...może i byłoby ciekawe ale przedstawiłaś to źle. Kobieta widzi drugą na ulicy i od razu ma urodzić się miłość??? FS o podobnej tematyce już było.... |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Jezu daj se siana. Tytuł sam muwi za siebie! Beznadziejne teksty zaduzo powtórzen iniona jednego i tego samego. Do 4 odcinka przestaniesz pisac. Zakład ..
0/10
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Wiesz... Oszczędź sobie takich komentarzy i zachowuj się kulturaniej. Rozumiem że ci sie nie podoba...Ale no bez przesady! Nie pisze się lezbijka tylko lesbijka. To słowo pochodzi od greckiej wyspy Lesbos, która leży na morzu Egejskim. Interpunkcja jest fatalna :con: i przede wszystkim akcja za szybko sie dzieje. Mimo wszystko... Jestem ciekawa co dalej wymyślisz
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Rany, co to za szaajs... O.O Przede wszystkim jest błąd w tytule.
"No bo wiesz ja jestem lesbijką interesują mnie kobiety a nie mężczyźni , wiem niechcesz mnie znać już stąd idę-Sara odbiegła z płaczem." LOL. To było dobre. Nie wiem, dlaczego piszesz to fotostory. Może zaciekawiło cię, jak wygląda życie homoseksualistów, i próbujesz je sobie wyobrazić... I być moze duzo słyszałaś o nietolerancji wobec nich - stąd fragment "wiem <PRZECINEK!> nie <SPACJA!> chcesz mnie znać <PRZECINEK TO GDZIE?> już stąd idę." Poza tym to zdanie czy co to jest strasznie głupio brzmi."-No, bo wiesz, jestem lesbijką. - No, spoko." Tiaa. "-No wiesz kochanie mamusia się pokłuciła z Sarą -Tak hurra bo ona była parszywą wiedźmą widziałam jak latała na miotle!!" Haaaaaahah Kłócić przez "ó". "-AAAAAAAAAA co ty tu robisz AAAAAA !!!!!!Wynoś się słyszysz papa Alicja się popłakała i odeszła zamkneła się w swoim pokoju lecz po 10 min wyszła bo zrobiła się głodna zjadła i poszła do pokoju." Nie, no chyba dalej umrę ze śmiechu. :laugh: "Piotruś chciał iść na ręce Sary i mu się tu powiodło śmiał się maluszek dobre 2 min lecz się zsikał" :laugh: Ja też się zaraz zsikam xD ze śmiechu xD :laugha: "-Bo mi ukradli dom i wiesz taki starszy facet na wózku inawlidzkim przywiązał go do wózka i jechał z tym domem to mogę??" *leju, leju* :laugha: " i uderzyła małą w buzię -I co będziesz tu spać co? -Tak -odpowiedziała rozpłakana dziewczynka -a mamie nic nie powiesz -nie -To więc uważaj...." Jakie to dramatyczne, szkoda, że tylko ogólny sens da się zrozumieć. ![]() Ogólnie, tekst jest nieprzejrzysty, jest w nim straszliwie dużo błedów ort., interpunkcyjnych i tak dalej, a także sporo literówek. Pod tym względem i pod względem fabuły - czyli normalna ocena - 1/10. Ale za to, jeśli chodzi o śmieszność, czyli skala oceny słabego fs - 11/10! Cocaine, dopuszczalna jest i forma "oczami", i "oczyma", więc nie wiem, co ci tu przeszkadza, oprócz ogólnego braku sensu. Hekate, tak mi się wydawało, ale dlaczego? Tam żyły pierwsze lesbijki? xP |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|