|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 5.61% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 0.93% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
12 | 11.21% |
2 gwiazdki - Zgroza |
19 | 17.76% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
69 | 64.49% |
Głosujących: 107. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Rany, co to za szaajs... O.O Przede wszystkim jest błąd w tytule.
"No bo wiesz ja jestem lesbijką interesują mnie kobiety a nie mężczyźni , wiem niechcesz mnie znać już stąd idę-Sara odbiegła z płaczem." LOL. ![]() "-No, bo wiesz, jestem lesbijką. - No, spoko." Tiaa. "-No wiesz kochanie mamusia się pokłuciła z Sarą -Tak hurra bo ona była parszywą wiedźmą widziałam jak latała na miotle!!" Haaaaaahah Kłócić przez "ó". "-AAAAAAAAAA co ty tu robisz AAAAAA !!!!!!Wynoś się słyszysz papa Alicja się popłakała i odeszła zamkneła się w swoim pokoju lecz po 10 min wyszła bo zrobiła się głodna zjadła i poszła do pokoju." Nie, no chyba dalej umrę ze śmiechu. :laugh: "Piotruś chciał iść na ręce Sary i mu się tu powiodło śmiał się maluszek dobre 2 min lecz się zsikał" :laugh: Ja też się zaraz zsikam xD ze śmiechu xD :laugha: "-Bo mi ukradli dom i wiesz taki starszy facet na wózku inawlidzkim przywiązał go do wózka i jechał z tym domem to mogę??" *leju, leju* :laugha: " i uderzyła małą w buzię -I co będziesz tu spać co? -Tak -odpowiedziała rozpłakana dziewczynka -a mamie nic nie powiesz -nie -To więc uważaj...." Jakie to dramatyczne, szkoda, że tylko ogólny sens da się zrozumieć. ![]() Ogólnie, tekst jest nieprzejrzysty, jest w nim straszliwie dużo błedów ort., interpunkcyjnych i tak dalej, a także sporo literówek. Pod tym względem i pod względem fabuły - czyli normalna ocena - 1/10. Ale za to, jeśli chodzi o śmieszność, czyli skala oceny słabego fs - 11/10! Cocaine, dopuszczalna jest i forma "oczami", i "oczyma", więc nie wiem, co ci tu przeszkadza, oprócz ogólnego braku sensu. Hekate, tak mi się wydawało, ale dlaczego? Tam żyły pierwsze lesbijki? xP |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|