|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 50.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
11 | 36.67% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 13.33% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Ze wszystkich trzech odcinków ten najbardziej mi się spodobał. Widać, że starałeś się zatrzymać na chwilę i nie przesadzać z akcją, dokładniej wszystko opisywać. Myślę, że nastąpiła poprawa. Rewelacji nie ma, ale jak dla mnie jest OK. (sama nie zrobiłabym tego lepiej
![]() Co mi nie pasuje? Może trochę za mało czasu poświęcasz każdemu z opisywanych ludzi. Zaczynasz coś o kimś pisać, a tu nagle przejście do innego miejsca z innymi bohaterami. Ale nie odczuwam tego jakoś dotkliwie. Mimo to odcinek przeczytałam dość szybko, bo nie jest szczególnie długi, a zdążyłeś opisać w nim 5 różnych sytuacji (a tą z Lidią i Mike'm 2 razy, czyli razem 6). Odrobinę za szybko. Jeśli chodzi o pisownię, to: Cytat:
![]() Cytat:
Tak ogólnie to niby nic wielkiego zarzucić nie mogę, bo wszystko jest na poziomie zadowalającym, ale jednak akcja nie "porywa". Czuję się trochę, jakbym czytała reportaż w gazecie o ataku na WTC, z tym, że jest tutaj więcej dialogów. ![]() W sondzie głosuję, może trochę przedwcześnie, na 4. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No, duuuużo lepiej
![]() Bardzo dobrze, że akcja zwolniła. Jakość zdjęć też się poprawiła. W sondzie zagłosuję przy następnym odcinku. 7/10, bo jednak czegoś mi brakuje... ale mówię, duza poprawa ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dziekuję za te miłe komenty, postaram się aby odcinek czwarty był jeszcze lepszy
![]() Prawdopodbnie zrobie go na nastepną niedzielę bądź sobotę, ponieważ wyjeżdzam i będe mieć dużo czasu na napisanie i obmyślenie kolejnego odcinka... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Wciągneło mnie i zapomniałam o całm świecie...nawet spaliłam pizze w piekarniku
![]() ![]() ![]() Ja sama sie zastanowiam nad fotostorami własnymi ale w tej chwili nie mam sprawnch simsów a zresztą jestem za głupia na to nie nie wiem jak mam wgrać zdjęcia i wogle. Cztam ten poradnik i nic nie rozumiem ;( . Prosze o pomoc..niech ktoś mi wytłumacz to poswojemu czyli poludzku ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]()
Hm. Wyłapałam coś xD (zresztą jak zwykle)
Jeszcze z drugiego odcinka ^^ Cytat:
Cytat:
Tyle. Jak narazie to całkiem nieźle :> Po końcowym "rozległ się silny wstrząs i huk" można się spodziewać, co będzie w kolejnym odcinku. Jeśli się mylę, to zwracam honor ;>> Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek ^_~ |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ajajaj, z tym straceniem przytomności może troszkę przesadziłam, bo w końcu straciła ją poprzez uderzenie się w głowę ^^
Tylko zadziwiłam się, że od razu nie umarła x) Ale to już zależało od woli autora ;> Nie odkopujmy już tego xD Jak zwykle się czepiam, nie mogłam wytrzymać xDD Pozdrawiam *_* |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|