|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
No jest za dóżo pomieszczeń...
Więc ogólnie: Bryła 10/10 Zewnątrz 10/10 Wewnątrz 10/10 Pomysł 10/10 40/40- ... Wierz że mi przypomniałaś "The sims: Wakacje" ? Zamieżam przez ciebie je zainstalować jutro, żeby sobie pograć. ![]() PQZRQ @Edit: Posiadaczo najleprzego nicka (Vanillienné) Gdzie się głubisz? Dla mnie ten labirynt jest boski! Wejscie na basen,samochodu, do domu i na plażę! Ostatnio edytowane przez Pawlq : 26.02.2006 - 22:56 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Hm, no dla mnie troszkę za mało przejrszyste *,*
Ale ja bym się w szczerym polu zgubiła, więc sza x> |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bryła z zewnątrz jest nawet fajna - tylko tego płotu za dużo xD
Wnętrza... Świetne dodatki, lecz troszkę gorzej wykorzystane, ale i tak jest fajnie ![]() Najlepsza jest plaża - cudo *_* Te morzeee *______* 8/10 : P |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Tygrysia83 tasz linka co nie??
10/10 PLIS!!! |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Mmm... ^^
Cudowniee! A najfajniejsza jest łazienka chłopca i plaża, o! Supeer! 9/10, bo coś mi gabinetto do gusto nie przypadł. ;) |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Podoba mi sie. Morski klimacik
Przyczepiabym się tego ogrodzenia, rzeźby, która mi nie pasuje do caości i tego wiatraka w sypialni. Ale przeciez w końcu coś musi chlodzić Daję 10/10.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
SUPER!!!
Masz talent!!To jest extrraa 100/100!
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Nie wiem dlaczego się bryły czepiacie - znakomita produkcja - ja nie mam zastrzeżeń, żadnych do tej chaty poza oczo***nym materacykiem w uroczym basenie. I ten pokój chłopca mi nie leży. Widziałam te dodatki z bliska i pewnie dlatego mam uraz. Natomiast w tym domu pasują znakomicie.
Cudowna aranżacja pomieszczeń, oraz ogrodu, fantastyczna kolorystyka - Brawo! |
|
|
#9 |
|
Guest
|
Piękne. Boże, ile ty się musiałaś nad tym napracować,
podziwiam. A ogród wygląda tak ... tak wakacyjnie. No i naprawdę nie wiem co więcej powiedzieć, chyba tylko to, że ten domek jest cudowny. 10/10 |
|
|
#10 |
|
Guest
|
Dwa Słowa ... DZIEŁO SZTUKI ! Domek jest naprawde fajny
OcenkiWnętrze : 10/10 - masz gust Pomysł : 10/10 - fajny wjazd dla samochodu itp. Domek : 10/10 - jak zwykle No to wręcz po niemieck 1+ po polsku- 6 + po Anglelsu A+ COOL DOMECZEk |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|