|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hehe ja też się rozczarowałam . Ale niestety dopiero wróciłam z dodatkowego anglika i podrodze kupiłam TS2WB , i nie mam szans dziś zainstalować ...jeszcze te prace domowe ...
Ale nie ma co zazdrościć xD Pewnie niedługo dostaniecie ,a przy okazji jutro może dowiecie się odemnie czegoś xP EDIT : Domyślam się czemu na 1 płycie ale ja tylko się domyślam ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No od początku była mowa, że będzie 1 płytka.
Na Simpossion jest nawet zdjęcie z zapowiedzi kolejnego (mini) dodatku. Ja simy jak dobrze pójdzie będe miała jutro ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak ,jeśli chodzi o kolejny mini dodatek to dyskusja prowadzi się tu --> http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=27687 i tu --> http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=28304
A okładka wcześniej była jeszcze na snooty sims ... Ale co do dodatku zapowiada się światnie ... Ech tę przyjemność zostawię na jutro ;p |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A myślicie, ze z merlina przyjdą jutro? Taką mam ochotę sobie pograć
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ech tego to niewiem czy będziesz mogła sama odebrać .Ale może ktoś z dorosłych (np. rodzice) mogliby Ci napisać takie mini-zaświadczenie że możesz . Innego pomysłu nie mam . A co do merlina to też niewiem bo ja nie zamawiam przez neta ... To zależy ...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Z poczty odbierasz po okazaniu dokumentu tożsamości. Jesli więc paczka nie jest na ciebie to nie odbierzesz jej nawet majkac zaswiadczenie od rodziców. Takei zasady i już ![]() Pyziulka |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dajcie no sceny!
Kurcze, mi facio powiedzial że jutro będzie miał. (znajomy taty) Więc sobie poszkole u niego wezme. (płaci tata ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ha ! Mam już TS2 WB ! Juppi ! Ale się cieszę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Kupiłam to wczoraj w mediamarkt w opolu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 13
|
![]()
Moze jestem opozniona ale dzis znalazlam w ReadMe kody. I takie sa nowe we WB
Nowe kody w The Sims 2 Własny biznes: ------------------------------ AddneighbortoFamilycheat [on/off] Umożliwia interakcję z niezależnymi Simami i włączenie ich do rodziny. Forcetwins Gdy Sim jest w ciąży, możesz wybrać tego Sima i wprowadzić podany kod. Sim urodzi bliźnięta. Plumbbobtoggle [on/off] Kod powoduje wyłączenie znacznika nad głowami Simów. Doskonałe dla filmowców. Kod usuwający ograniczenia w stawianiu ścian -Wciśnięcie klawiszy CTRL + ALT podczas umieszczania obiektu włącza ten kod. -Ograniczenia w stawianiu ścian zostaną usunięte. Można będzie łączyć dowolny obiekt naścienny ze ścianą zajętą już przez inny obiekt. Mnie tez sie podoba ten dodatek!! Myslalam co prawda ze bede miec samochody ale one sa chyba tylko w Nocnym Zyciu... ![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|