|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wystarczy tylko włożyć towaru do lodówek. Trzeba jeszcze 'przykleić' te metki. Czyli wystawić ciasta na sprzedaż
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam dwa pytania.
1. Ma może ktoś link do modu, który przyspiesza czas podejmowania decyzji przez klienta. Kiedyś go miałem i teraz nie mogę znaleźć. 2. Czy jest jakiś mod na zwiększenie ilości pracowników? |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
@up: poszukaj na modthesims
a dokładniej to : http://www.modthesims.info/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No właśnie nie mogę się tego doszukać na tej stronie, więc piszę o pomoc z Waszej strony.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja mam problem z salonem fryzjerskim.
Otóż jeśli komuś zaproponuję zmianę stylu za darmo to każdy chce, a jeśli za pieniądze to oni tylko coś odpowiadają, ale nie mogę zmienić. Dlaczego? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Może za drogo oferujesz?
Albo poczekaj, aż sami podejdą do tego fotela i pojawi im się ten pasek nad głową. Jeśli Twój Sim ma złotą rangę sprzedawcy, może ich namówić do zmiany wyglądu. O ile gość ma dobry nastrój, zgodzi się bez gadania (ofc o ile cena będzie rozsądna, bo jeśli będzie bardzo drogo to tylko mu ten pasek troszkę poskoczy, ale się nie wypełni całkowicie i wtedy jest duża szansa, że stracisz klienta). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mam problem z grą
1.jak zrobić przymierzalnie 2.znalazłam taką stronę http://www.gamestar.pl/artykuly/4904....sztuczki.html tam jest dużo kodów i sztuczek ale spróbowałam takiego kodu ja "Shift+N" i nie wychodzi pomocy |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 16
|
![]()
1. Jak robisz parcelę publiczną, to w trybie kupowania jest przymierzalnia.
![]() 2. Trzeba wpisać kod boolprop testingcheatsenabled true/false i w CAS w nazwisku klikasz "Shift+N". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja mam pytanko
![]() Jak mam dodać taki post jak Ty nossace? Tak żeby zrobić taki temat,błagam POMÓŻCIE! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|