|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
No nawed gdzieś w necie czytałam że będzie trzeba o wszystko dbać ,pracować itd,itp ...
A macie Cybermyche z wywiadem o TS2WB ? |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ja nie mam xD A co, jest w niej coś ciekawego na temat WB ? :p tzn. w tym wywiadzie xD
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Właśnie zapytałam się Justy czy mogę go opublikować . Wtedy moglibyście sobie przeczytać ...
Pozatym są tam też różne ciekawostki . A wyczytałam z tego że moża prowadzić c"czarne interesy "
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
oo fajnie by było gdybyś mogła
![]() Ok, ja spadam tworzyć cukiernię w WB .
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ech Justa nic mi nie odpowiedziała , cóż...
Więc zapytam się Tu . Mogę opublokować wywiad z producentem - Donaldem Laabsem - szefem projektu The Sims 2 , z numeru 2 - Cybermycha Luty ? Jest tam wywiad oraz "Garść szczegółów " Pozdr EDIT : Z tekstu wynika ,iż możemy wynajmować przestrzeń parkingową oraz można zostać nawed dziennikarzem ! Wybór branży jest prawie nieograniczony , w budynkach są windy , podłoga nie musi być na tym samym poziomie ! Może różnić się wysokością . Można tworzyć nawed sieci handlowe i korporacje , czarne interesy itd Jeśli admini i modzi zgodzą się na opublikowanie tych 2 stron możecie przeczytać więcej ! Ostatnio edytowane przez trashy : 01.03.2006 - 18:21 |
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
ja już mam grę^^
fajna, tylko nie bardzo wiem o co biega w prowadzeniu biznesu :p |
|
|
|