Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.03.2006, 16:27   #1
Padzi
Guest

Domyślnie

A ja dopiero co dostałam grę od chłopaka na dzien kobiet
tak wiec mam pytania:

- moj sim pojechał do salonu kosmetycznego (fryzjer etc) no i nie zmienila mu sie fryzura tylko umalowano go w dosc nieudany sposob. czy ten makijarz kiedys zniknie???? i czy na tych fotelach dryzjerkich zmienia sie wyglad (włosy)
- czy roboty umieraja/niszcza sie?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.03.2006, 17:10   #2
x_tina
Guest

Domyślnie

Ja mam dwa pytanka.

1) Jak zwolnic pracownika ?
2) Czy mozna robota kupic ?

Jak byly takie pytania to wielkie sorry, ale nie czytalam calego tematu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2006, 20:04   #3
Dream
Guest

Domyślnie

Hej! W któtych budynkach w Lazurowej Promenadzie jest winda?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2006, 17:10   #4
Pawlq
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał laureatka12
Jak dasz przygotuj wiele to sim zrobi ci tego duzo,a jak dasz przygotuj jeden(czy jakos tak)to zrobi cio jeden.Jak poisze dla grup to znaczy np.w nich są desery albo potrawy co przygotowuje sie jak dasz "Podaj",a gdy dasz na danie dla jednego sima to są takie same jak bys robila jedzenia dla jednego sima.
Nie jestem ONA tylko ON!!!
Padzi:
1.Tak znika (lustro>zmień wygląd) i jak dobrze cie "umaluje" to możesz sobie wybrać wryzure.
2.Psują ale nie umierają
x_tina:
1.Klikasz na pracownika - Zarządzenie>Zwalniam cię/Zawieś(nie wiem jak go odwiasić <?>)
2.Możesz sobie go zrobić, ale jak w jakimś sklepie jest to i kupić (4000$-7000$)

Ostatnio edytowane przez Pawlq : 08.03.2006 - 17:13
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2006, 17:38   #5
x_tina
Guest

Domyślnie

Juz wiem, ze mozna zrobic sobie robota kodem.
Tylko najgorsze jest to ze jak wchodze w SPAWN (---> kod boolprop testing...) to mam napisy MEMORY... cos tam, wiec nie moge powiedziec gdzie nacisnac.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2006, 21:44   #6
laureatka12
Guest

Blush

Cytat:
Napisał Pawlo
Nie jestem ONA tylko ON!!!
Padzi:
1.Tak znika (lustro>zmień wygląd) i jak dobrze cie "umaluje" to możesz sobie wybrać wryzure.
2.Psują ale nie umierają
x_tina:
1.Klikasz na pracownika - Zarządzenie>Zwalniam cię/Zawieś(nie wiem jak go odwiasić <?>)
2.Możesz sobie go zrobić, ale jak w jakimś sklepie jest to i kupić (4000$-7000$)

I'm sorry.Spieszylam sie i dlatego wpisalam w innej formie.
:blush:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 21:21   #7
AdwiL
Guest

Ja ma pytanko jak używać windy? (może głupie ale nie mogę jej ustawić). Klikam w różne w menu budowa windyustawiam pierwszą windę (taką z drzwiami na samym dole i mam jeszcze 3 piętra jak zrobić żeby to działało? Jak ustawie wszędzie taki z drzwiami to się od razu kasuje jak dam "Jedź na poziom 1" co jest pomocy!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 21:33   #8
Mateo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał AdwiL
Ja ma pytanko jak używać windy? (może głupie ale nie mogę jej ustawić). Klikam w różne w menu budowa windyustawiam pierwszą windę (taką z drzwiami na samym dole i mam jeszcze 3 piętra jak zrobić żeby to działało? Jak ustawie wszędzie taki z drzwiami to się od razu kasuje jak dam "Jedź na poziom 1" co jest pomocy!
to proste, np. ustawiasz windę na parterze, idziesz na I pietro, kładziesz podlogę w miejsce, gdzie jest winda, stawiasz w tym miejscu następną windę itd, a wogóle sprawa windy była poruszana już w tym temacie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 23:04   #9
AdwiL
Guest

teraz mam problem z restauracją w intrukcji jestnapisane że potrzebne mistanowisko kierownika sali duży piec i stoły. Stoły wiem gdzie kupić a dwie pozostałe rzeczy?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2006, 09:23   #10
MarciSup
Guest

Sad

No więc tak.Zacznę od początku.Zdobyłem 6 gwiazdkę lokalu i sczęśliwy warcam do domku.Patrzę na pułke na której stał akt właności...i go wcięło.Nie przejąłem się tym i chcałem wróćic do sklepu i .... tez go nie ma! Co się mogło stać? ;( ;( ;(
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania