|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
3 | 50.00% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
2 | 33.33% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
1 | 16.67% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
0 | 0% |
| Głosujących: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Może trochę wyjaśnię.
Ten szyfr na początku ( zanim bohaterki dostały go w swoje ręce) miał tylko zdania bez podkreśleń. Tak więc to co one miały to było już odszyfrowane. Drugi odcinek niebawem. Wiecie szkoła i takie tam stoją mi na przeszkodzie. A co do jakości. Mam w simsach na maxa jakośc i komputer też wcale nie jest z najniższej półki. Ale dlaczego nadal jest taka średnia jakośc?? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Wchodzisz podczas gry w "Opcje kamery" i ustawiasz Poziom jakości zdjęcia na duży, Rozmiar zdjęcia na średni lub duży i powinno być dobrze. ![]() A jeśli masz ustawioną wysoką jakość, to powodem tego rozmazania może być zapisywanie zdjęcia w Paincie jako .jpg (bo chyba w Paincie dodajesz te ramki?). Wtedy po dodaniu ramki musisz zapisać zdjęcie jako .bmp, a w innym programie (Gimp, Photoshop) jako .jpg.
Ostatnio edytowane przez Isi : 13.03.2006 - 17:53 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 15
|
Jakoś nie rozumiem tego wstępu "jesz ile chcesz" troche dziwnie brzmi co do reszty nie mam zastrzeżeń
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ehem, fajnie się czyta. Chociaż na początku myślałam, że będzie lepiej. Fabuła jest ciekawa. Pomysł też. Chociaż nie przepadam za tego typu historyjkami, przeczytałam całe.
Nie jest zbyt długie, ale gdy czyta się długo tego typu fotostory, to to piekelnie zanudza. Więc podoba mi się. Ale liczę na to, że będziesz dość często dodawała nowe części. Zdjęcia są dobrej jakości, tylko ie zawsze pokazują to, co się dzieje. Np. kiedy dziewczyny kombinowały przy drzwiach, wyglądało to jakby się plątały ze sobą swoimi nogami. Ale ok. Będę dalej czekała. Bo fajnie się rozwija. Pzdr. efcicek |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|