|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Simka jest wdg. mnie bardzo ładna
Chyba najlepsza ze wszystkich. Lubię realistyczne oczy Poprzednie też niczego sobie, ale pierwsza ma niezły wytrzesz, lecz właściwie też ładna Czarnulka jest niezła, ale czy mi się wydaje, czy ona ma trójkątne usta? Pozatym ok
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Druga simka mi się nie podoba. Jest dziwna. trzecia ma ta samą fryzurę co druga. Ale za to jest ładna. Tylko nie podobają mi się jej brwi.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Moje pytanie konkursowe - Czym różnią się te dwie simki...
![]() od tej ![]() IMO ciuchem i autorką. Ale to już nie moja brocha.... xP |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Alia:.... One niczym sie nie roznia!!! x<
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
GIRL, modyfikacje, które zastosowałaś, nic nie dały. Ta sama karnacja, ta sama fryzura, lekko zmieniony kolor oczu, ten sam owal twarzy. Pozmieniałaś jedynie, makijaż, nachylenie oczu itepe. To jest żenada, moim skromnym zdaniem.
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
i pieprzykiem xD No weź. Mogłaś chociaż zmienić fryzurę ;p (wiedziałam że znajoma)
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
A na twoje śliczniusiej simce też się nawet nie wzorowałam. Dałam po prostu dą drugą twarz co tam jest, nooo.... wiesz o co chodzi, nie? A teraz dam moje kolejne simki, mam nadzieję, że się spodobają, w co niestety wątpię ![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() Oceniajcie PS. Od razu sorrX za taki wytrzeszcz, ale wcześniej nie zauważyłam jakoś
Ostatnio edytowane przez andź : 11.03.2006 - 12:57 |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|