|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak Ci sie podoba moje FS? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
0 | 0% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
9 | 69.23% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
2 | 15.38% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
2 | 15.38% |
| Głosujących: 13. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#7 | ||
|
Reputacja: 10
|
Tytuł jest przyciągający i ciekawy, fabuła wydaje się być interesująca, ale nie czuć żadnego "klimatu".
Np. w momencie wypadku nie zorientowałam się, że w ogóle był jakiś wypadek. Czegoś w tym opisie brakuje. Cytat:
No i wykrzykniki dajemy po jednym lub po trzy, u Ciebie niektóre są po 2. Ten fragment też mi się nie spodobał: Cytat:
Tzn. ubiór i makijaż mogą być elementem stylu, ale nie wiem z tego fragmentu, jaki styl życia miała Alice przed wypadkiem.Więcej zastrzeżeń do tekstu nie mam, może przydałoby się więcej opisów, jakieś wstawki podczas tego długiego dialogu? Żeby był ten 'klimat". Zdjęcia mi sie nie podobają przez kratki w trybie budowy (duży minus, mam nadzieję, że w kolejnych odcinkach unikniesz tego), na trzecim zdjęciu widać kryształek. Gdyby nie te wady, zdjęcia byłyby w porządku. Cz polubię fs, czy nie, to sie dopiero okaże, ale to zależy od Ciebie. Od tego, jak napiszesz. Teraz więcej nie powiem, sama napisałaś, że odcinek jest zapoznawczy. Zobaczę, co będzie dalej, ocenę wystawię pewnie po trzecim albo czwartym.Pozdrawiam
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|