![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Dużo tych simek
![]() ![]() 1. Ten skin z helaene nie podoba mi się, simka ma czerwone zmarszczki pod oczami. Fryz nastawiony na czub ![]() ![]() ![]() 2. Ta jest bardzo ładna. Wszystko mi w niej pasuje ![]() 3. Nie lubię tego typu urody. Innym mogło się spodobać, ale to nie mój gust ![]() ![]() Teraz simki z 2 posta ( o ile się nie mylę :p ) 1. Nicol jest bardzo łądna wdg. mnie ![]() ![]() 2. Przypomina mi twoją Natalię Nowak, która dałaś na konkurs... W sumie bdb ( ale rysy twarzy nie różnia się od poprzednich ) I zapanowała moda na tą fryzurę która za bardzo mi nie odpowiada ![]() ![]() Teraz te z 3 połsta ![]() 1. Ta ma zbyt grubą górna wargę i dziwną fryzurę. Ale jednak ładnym jest dobrze we wszystkim, bo twoje simki dobrze by wyglądały nawet w czubie a'la Elvis Presley ![]() ![]() 2. Piękna. Super szminka taka naturalna. Ona podoba mi się z twoich simek NAJBARDZIEJ. 100/10 ![]() 3. Wygląda jak kaczucha ![]() ![]() ![]() Nio to przechodzimy do 4 posta : Natalia przed była taka... wypicowana, nienaturalna... Nie podobał mi się cień do powiek, ale błyszczyk niczego sobie... No i Natala po zmianie ![]() ![]() ![]() Uff jakoś przez to przebrnęłam. Czekam oczywiście nas kolejne twoje simki... i pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez #Julka# : 05.03.2006 - 16:01 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|