|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Na tym zdjęciu z porodu też niewiele twarzy widać. Myślę, że jest całkiem ok, choć ciemniejsze włosy chyba jednak bardziej jej pasują...
A co do córki... ładna, tylko za tą fryzurą nie przepadam. Ale to nei jest charakteryzacja do ocenienia. A o jakie bliźniaczki chodzi, do których mogłaby być podobna? Bo ja nie w temacie jestem. O Ninę i Dinę? Przyjemniaczki? Czy wcześniej jakieś miała? (nie znam rodzin z Miłowa)Czekam na kolejne charakteryzacje.
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Kasandra- nawet nawet. Ja też lubię tą fryzurkę
. Ale fakt, teraz podobna jest do mamuśki . 9/10Swatka- cudowna, piękna, śliczna, wspaniała.... zabrakło mi już słów . Ale to chyba chwilowe... 12/10Kasia- nawet niezła. Nie wiem czemu wydaje mi się taka troszku sztuczna... o.O 8/10 Liliana Przyjemniaczek- niezbyt mi się podoba. Może ta fryzurka do niej pasuje... ale mi s\do gustu nie przypadła 4/10 Leon- też taki trochę...dziwny (jak dla mnie). Może to przez te okulary, albo fryzurę... nie wiem. 4/10 Apropos córki Kasi... do jakich bliźniaczek miałaby być podobna? o.O |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Może Kaisa wczesniej urodziła jakies bliźniaczki? Nie wiem, nie znam się
![]() Najbardziej do gustu przypadła mi swatka, Kasia też całkiem niezła. Mi sie w blond włoskach podoba ^^. Kasandra i Leon wyszli tak sobie, średnio mi się podobają. Ale fakt, że Kasandra się upodobniła do mamusi
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Hahaha!
Bomba, ale... #Charakteryzacja ma zmienić nie do poznania... #Cosik mi nie pasi... Ale git! |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Czemu ma zmienić nie do poznania? Nigdzie nie jest tak napisane
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Wow... kolejna piękna swatka
. Chciałabym tak wyglądać...Charakteryzacja nie musi zmieniać nie do poznania... może się mylę, ale dla mnie charakteryzacja to też uczesanie (fryzurka ) lub makijaż.
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|