|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
no więc grę Ts2 Wb mam od dziś i oto moje wrażenia
gra bardzo mi się podoba, bardziej niż poprzednie dodatki, jest duzo nowych ozdób i wogóle. biznes wcale nie jest tak łatwo prowadzic jak mi sie wydawało. ogolnie gra jest b. fajna, i ta muzyka... |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Moje pierwsze wrażenie - fajne! Drugie - nuda Trzecie, po osiągnięciu wszystkich punktów nagrody - Super! Jeszcze nie miałem: Salonu,Motoryzacyjny,kawiarnie i resauracje. Ale sie szybko zrobi. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bu a ha ha ha.
To działa, naprawdę działa. A więc. Przeszedł czas kiedy moi simowie musieli powiekszyć rodzinę. Gdzies przeczytałam, że trzeba zjeść sernik by mieć bliźniaki. Szczerze nie chciało mi się w to wierzyć, ale zjadłam moją simką przed postaraj się o dzecko. No i są. Są bliźniaki. Szlag, co ja teraz zrobie z dwoma bachorami ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
....buuuu...ja jeszcze nie mam ale jużjutro będe miała <happy lol>
eeeeee....czy ktoś może mi udostępnić jakośtego "kurczaka"... plissss a tak pozatym to chyba bendzie najleprza gierka sądzonc po wypowiedziach ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
To ostatni dodatek Maxis'a jaki kupiam do TS2!
Cała gra mi się posypała. Dzisiaj podczas grania, moja simka była w swoim sklepie na parceli publicznej. Nagle, ni z gruchy, ni z pietruchy wyskoczyło okno Windows'a: aplikacja została zakłócona i zostanie zamknięta. Myślę sobie, trudno. Uruchamiam grę jeszcze raz i co widzę??? Simka wróciła do domu a jej sklep zniknął (powtarzam: ZNIKNĄŁ) całkowicie z Lazurowego Wybrzeża i nie ma go już nigdzie, w ogóle nie ma go w grze ani w komputerze! Pieniędzy też nie ma. Został akt własności, który można pooglądać i pamiątkowy pierwszy zarobiony simoleon... Cztery inne rodziny w ogóle nie dadzą się uruchomić. Po prostu wczytują się w nieskończoność i można już tylko zrestartować komputer. Dodam, że mój komputer o wiele przewyższa minimalne wymagania do gry. Windows'a mam oryginalnego, grę i wszystkie dodatki też. Maxis mnie już wkurza. Ten dodatek to bubel pełen błędów. A Maxis ma kasę w kieszeni. Teraz niech się gracze męczą. Niech wymyślają patche! I tak kupią następny dodatek, po co się starać! Proponuję Maxis'owi, żeby następny dodatek wydał na dyskietce. Niech sobie fani radzą sami ;( |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|