|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ? | |||
super Fs- ocena 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
81 | 60.00% |
dość fajne FS- ocena 4 |
27 | 20.00% |
takie sobie Fs- ocena 3 |
13 | 9.63% |
nie zbyt udane FS- 2 |
5 | 3.70% |
okropne FS- 1 |
9 | 6.67% |
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawy odcinek.
![]() Efekt z kulą jest, jak już Ci pisałam, rewelacyjny! Dom Anny jest bardzo oryginalny i fotki mi się w tym odcinku wyjątkowo podobają (choć te dwie z Iwonką w łóżku są prawie identyczne ![]() Co mi się nie podoba? Jak zwykle INTERPUNKCJA i literówki (chyba nigdy tego nie zmienisz...). No i może to trochę dziwne, że w Intenecie zawarte były informacje om aktorach akurat w kontekście wampiryzmu... Wszystko jakby wyłożone na tacę. Aha, i najlpeiej żeby postać myślała a nie mówiła gdy jest sama. Może nie zawsze, ale czasem przydałoby się. Pomysł z przyjściem Anny do Iwonki w czasie snu bardzo mi się podoba. ![]() Odcinek szybko mi minął, czekam na następny. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Świetny odcinek! Czytam to FotoStory od pierwszego odcinka i coraz bardziej mi się podoba! No to mam drugie ulubione fs! 10/10.
|
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Odcinek, może nie zbyt ciekawy, nic szczególnego się w nim nie działo, ale podobał mi się
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Te efekty robiłem w gimpie
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Super , super ... Jak zawsze mi sie podobało! Tylko nie bardzo kapuje co ma Melisa z tym wspólnego...
|
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie, fajnie.
![]() Odcinek nie minął mi tak szybko jak zazwyczaj, to dobrze. Literówki są, ale mniej niż w poprzednich odcinkach... Na 17. obrazku dałeś pełno dymków i część z nich nie po kolei, ale to szczegół. Poza tym wszystko dobrze. ![]() Iwonka fajnie wygląda (tzn. cała twarz, bo ubranie jest trochę dziwne). A od początku zapowiadało się, że Melisa odegra jakąś rolę, bo jej imię często się powtarzało. ![]() Dziwne jest to, że nikt nie wie, jak ona wygląda... Liczę na to, że zobaczę ją w kolejnym odcinku. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() Aha, i jeszcze ten dom cyganki. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|