|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
1. Zdjęcie jest bardzo dobrej jakości, a tamto w stroju kąpielowym, które widziałam, jest wręcz rewelacyjne, ale sama Simka mi się niezbyt podoba- i twarz, i fryzura. Nie podoba mi się po prostu taki typ urody
![]() 2. Ładny Sim, z tymi simkami nie bedę porównywać (wiadomo, różnica płci ![]() ![]() 3. Hmm... Można powiedzieć, że to Twoja Simka, choć w pewnym sensie przeróbka. W każdym razie nabardziej podoba mi się spośród tych Simów, ujęcie ciekawe. ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
3 simka nie jest za ładna , w sumie to przerobka Emilki Sałatek
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Agnes a skad masz te skiny??
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
hmm .. szczerze to nie pamiętam . Skinów mam najmniej 10 i
pochodzą z roznych stron , na pewno z helaene , co do modthesims2 nie jestem za bardzo ufna bo zamienia skiny w hacki . Nie każde ale nie polecam. Hmmm serasims może też stąd brałam . |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mi najbradziej podoba sie ostatnia reszta to taka o
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ładna nawet
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ostatnia simka jest bardzo ładna. Podoba mi się, nie mam żadnych zastrzeżeń...
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się Simka również podoba. Nie wiem, czy miało być jeszcze jakieś zdjęcie, ale ja widze jedno.
![]() Ma bardzo ładnego skina (a może to zasługa grafiki?) Większych zastrzeżeń nie mam, nos wydaje się być nieco za krótki, ale poza tym ładna. ![]()
#10 |
Guest
|
![]() Imię:Verena Nazwisko:Arsenne Wiek:20 lat Znak zodiaku:Skorpion Aspiracja:Poszukiwanie przyjemności Stan cywilny:Zakochana Zainteresowania:Muzyka,Sport,Imprezy! ![]() ![]() ![]() Imię:Patric Nazwisko:Nearseven Wiek: 20 lat Aspiracja:Poszukiwanie przyjemności Stan Cywilny:Zakochany .Verena... ![]() ![]() Zodjakalny skorpion to 100% mężczyzna silny i sprawny .. Co doskonale ukazuje powyższe zdjęcie . ![]() Patric typowy imprezowicz podobnie jak jego dziewczyna (zostali dla siebie stworzeni -o podobnych aspiracjach, zainteresowaniach ...) często zostawia szarą rzeczywistość i mknie swoim autkiem na imprezke do różnych klubów Przedmieścia. ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez andź : 09.03.2006 - 19:19 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|