|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
208 | 65.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
76 | 23.75% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
22 | 6.88% |
2 gwiazdki - Zgroza |
5 | 1.56% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
9 | 2.81% |
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]()
Bardzo mi sie podoba z wyjątkiem jednego - wypowiedzi. piszesz w ten sposób:
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Khem...przede wszystkim: PRZED znakami interpunkcyjnymi nie "stawia" się spacji, tylko PO! Co wy ludzie macie z tym? O_o
A samo fs... Całkiem mi się podoba, ciekawa jestem, co będzie dalej. Tylko te zdjęcia trochę nie pasują, np. dlaczego ta dziewczyna jest taka wściekła, jak kupuje bilet? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Muszę przyznać, że podoba mi się.
Tylko zdaje się, że jedno zdjęcie się powtórzyło ![]() Ale o.k nie czepiam. Ciekawe FS. Zobaczymy co będzie dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jest trochę błędów stylistycznych i literówek.Czasami używasz dziwnych określeń,np. ta cicho drgająca broda.
![]() Na razie nie oceniam.Mam nadzieję,że akcja fajnie się rozkręci.Trzymam kciuki! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
To fs zaciekawiło mnie bardziej niż Twoje poprzednie.
![]() Przejście z teraźniejszości do przyszłości mi się podoba, tekst jest raczej dobry (ale tak jak mówi Amethyst43217, nie stawia się spacji przed wykrzyknikiem i znakiem zapytania). Po niektórych zdaniach nie dajesz też kropek. Zdjęcia są bardzo ładne, dobrej jakości, podobają mi się. Ciekawie wyglądają łezki w oczach starszej pani. Odcinek szybko mi minął, jest dosyć krótki, na razie jeszcze nie oceniam. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zdjęcia mają doskonałą jakośc, no i wcześniej juz kilkakrotnie wpominana interpunkcja. To chyba jedyna rzecz do której mogę się przyczepic, dla mnie akcja nie rozgrywa się tak bardzo szybko jak niektórzy piszą. Sądząc po ilości obrazków to chyba mógłby byc komiks
![]() ![]()
http://ask.fm/Mitheska Ostatnio edytowane przez Monitkowa : 15.03.2006 - 15:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajne fs tylko, że ten motyw na samym początku znichęcił mnie troszeczkę... :con:
Ale ogólnie bardzo ładnie i cacy... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ładnie, bardzo ładny teskt i zdjęcia jednak sa drobne uwagi jak np. jedno zdanie i zdjęcie, urozmaić ten tekst.
![]() Z oceną się wstrzymam, Pozdro;D |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
[QUOTE=Riel]Czasami używasz dziwnych określeń,np. ta cicho drgająca broda.
![]() Ona nie napisała cicho drżeć, tylko jej broda zaczęła leciutko drżeć. No chyba, że to zmieniła. Fajne FS, ale coś mi się w nim nie podobało : Nie napisałaś na początku, że ona (ta staruszka) nazywa sie Anna i nie mogłam skumać o co chodzi jak nagle pojawiła sie ta młoda dziewczyna :wacko: ale ogólnie FS jest OK! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 47 (0 użytkownik(ów) i 47 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|