|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=55384
plis wchodzic ;( |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Polowanie na ludzi to nie dawanie linku - dawanie linku to tylko kąsanie. Polowanie na ludzi wybierasz w zakładce polowanie, schodzac na sam dół strony -> i wybierając czas. od 10 minut do 2 godzin. Maximum dla normalnego konta to 2h dziennie, dla prenium 4h ;>
Za pracę na cmentarzu duzo Ci nie przybedzie - ustawisz na 1h - dostajesz jedne punkt. ustawisz na 2-8h - dostajesz jeden punkt ;>>> Idziesz na polowanie na człowieki ;> - mozesz zdobyć od 1 do 10 punktów doświadczenia ;> Haa, i co? ![]() Pozdrawiam Tutejszy moderator jak i moderator forum BF |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
imo ogame lepsze ;D
Ieh, i tak mi się to raczej nie podoba. Nudne i tak, lol. Jakoś nie mam tam co robić :< Ostatnio edytowane przez Meginia : 13.03.2006 - 15:32 |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Meginia, gusta i guściki
Na OGame potrzeba więcej czasu... a floty tworzone w tydzien można spieprzyć przez sekundy Takich ludzi właśnie przekonało BiteFight.
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
gram w bitefight ;p
mam juz 4 poziom (dopiero xd) i brakuje mi chyba 10 punktow doswiadczenia do 5 poziomu.W kryjowce mam wszystko na max oprocz chalupy,mam 100 zlota xD i tyle... co tu duzo gadac,glupia gra ale wciaga ;p |
|
|
|
#7 |
|
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
hm.. gram w to od niedawna.. (od mniej niż tygodnia ;p) hm.. jestem wampirem ;p
taka gierka nijaka ;p ale wciąga, tak jak wadzia napisała (*-*) |
|
|